kesehatan lan nutrisi

Informasi prasaja babagan kesehatan, olahraga lan nutrisi kanggo nggawe bedane asil sampeyan.

Tips ngleksanani

Kabar babagan olah raga

Deleng cara paling apik kanggo nglakokake obahe lan sinau latihan anyar sing kudu ditindakake ing omah lan ing gedung olahraga, para profesional bakal mulang sampeyan carane nindakake kabeh kanthi sampurna!

Tips ing Anabolics

Warta Anabolik

Deleng apa sing paling apik kanggo entuk massa otot, para profesional kita nulis konten iki kanthi ati-ati, ngirit wektu sinau sadurunge nggunakake.

Sapa sing nulis…

Profesional kita

Nutritionist Rio de Janeiro

ahli gizi
Dr. Lis Lenzi

Biomedis Rio de Janeiro

Biomedis
Dr Thabata Rosse

Nutritionist Rio de Janeiro

ahli gizi
Dr. Larissa Scharf