Kebijakan Privasi

Kita nggunakake perusahaan pariwara pihak katelu kanggo ngladeni iklan sajrone kunjungan menyang situs web kita. Perusahaan kasebut bisa nggunakake informasi (ora kalebu jeneng, alamat, alamat email utawa nomer telpon) babagan kunjungan sampeyan menyang situs web iki lan situs web liyane kanggo nampilake pariwara sing ana gandhengane karo produk lan layanan sing sampeyan minati. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik iki lan carane nyegah perusahaan nggunakake data iki.

Google Ads:

  • Google, minangka panyedhiya pihak katelu, nggunakake cookie kanggo nampilake pariwara ing situs web.
  • Kanthi cookie DART, Google bisa nampilake pariwara marang pangguna adhedhasar kunjungan menyang situs web lan situs web liyane ing Internet.
  • Pangguna bisa mateni cookie DART kanthi ngunjungi Google Ads lan Kebijakan Privasi Jaringan Konten.

Kabijakan privasi kita tujuane:

  • Priksa manawa pangguna situs web / subyek data ngerti lan ngerti apa data pribadhi sing diklumpukake, alasan kenapa kita ngumpulake lan nggunakake lan karo sapa sing nuduhake.
  • Nerangake carane data pribadhi sing dienggo bareng pangguna / sing duwe data karo kita digunakake lan diproses.
  • Ngerti suwene wektu data bakal disimpen.
  • Nerangake lan ngerti marang pangguna / subyek data apa hak lan pilihane lan carane nggunakake.
  • Ngerti cara sing digunakake kanggo nglindhungi privasi sampeyan.

Kabijakan privasi iki ditrapake kanggo kabeh informasi / data pribadhi lan data browsing sing diklumpukake lan diproses sajrone kunjungan menyang situs web kita, utawa diklumpukake liwat cara sing diidini kanthi sah.

Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan langsung nampa kabeh syarat lan kahanan ing dokumen iki.