Anabolik

anabolik

Manungsa waé! Iki minangka artikel informatif sing ora arep nyengkuyung panggunaan zat kasebut, nanging mung nduweni fungsi panjelasan.

Largamente utilizados por atlet para conseguir grandes efeitos estéticos, os anabolizantes são medicamentos que têm usos bastante restritos e controlados. Esse artigo falará um pouco sobre as características dos anabolizantes e os efeitos que eles podem trazer.

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Sajarah

Ditemokake ing taun 30-an, steroid wis digunakake dening dokter wiwit pirang-pirang perawatan, kayata stimulasi balung kanggo bocah sing durung maju utawa ngobati penyakit kronis sing nemen kayata kanker utawa HIV. Ing kasus kasebut, dosis perawatan minimal, nanging kanggo panggunaan estetis, dosis sing dibutuhake saya tambah, nambah potensial efek samping.

Apa sing diarani steroid anabolik?

steroid anabolik sing obatan adhedhasar testosteron tamba sintetik, kang ngupaya kanggo nambani kasus hypogonadism, anemia, patients banget debilitated lan njupuk therapy panggantos hormon. Steroid anabolik bisa dikonsumsi kanthi lisan lan disuntikake dadi rong klompok: larut lemak lan larut banyu. Tilas disimpen ing jaringan adipose awak lan dirilis alon-alon lan terus-terusan, dene sing larut ing banyu tiba ing aliran getih lan wiwit tumindak.

Kepiye tumindake?

Eles promovem a divisão celular e o aumento das células em diferentes tecidos, especialmente o muscular e ósseo. Embora os esteróides causem a hipertrofia muscular nos dois tipos de fibras que existem em nosso corpo, estudos sobre como ele age ainda são inconclusivos. Sabe-se que o uso de testosterona por homens que não precisam de reposição hormonal faz com que os depósitos musculares de nitrogênio aumentem, o que promove ganho de massa tanpa lemak e diminuição da gordura. O aumento muscular acontece porque há maior síntese de proteínas.

MACA >>>  Turkesterone: Ana apa? Kanggo opo iku Apa mupangate?

Efek samping

Antarane efek positif yaiku:

  •  Tambah sintesis protein
  •  Ngrangsang napsu
  •  Ningkatake produksi sel abang sing luwih gedhe
  •  Tambah massa tanpa lemak lan lemak mudhun
  •  tuwuhing balung

efek negatif

  •  Hepatotooksisitas
  •  Hipertensi
  •  Kukul
  •  tambah kolesterol
  •  Kelangan rambut
  •  atrofi testis
  •  Masculinisasi ing wanita
  •  Ginekomastia
  •  Subur

Aplikasi minyak mineral

Saliyane mriyang sing wis nyebabake steroid ing gym, sawetara atlit luwih gedhe banget supaya bisa nambah otot sing ora tetep tuwuh karo turah liyane. Ditemokake dening Chris Clark, metode kasebut kalebu nyuntikake Synthol sing diarani otot, formula kanggo produk iki umume digawe saka minyak. Ora anabolisme, lan minyak iki bisa ngrusak serat otot sing disentuh.

Organisme, nyoba mbela awake dhewe, ngubengi lenga kanthi lemak. Synthol durung teka ing Brazil, nanging merek liyane wis teka, kang wis nyebabake karusakan owahan ing gesang atlit lan Bodybuilders. Zat iki bisa nyebabake pati jaringan, sanalika ana barang asing sing mlebu ing awak, ana proses peradangan. Yen ora diobati, bisa berkembang lan nyebabake gagal organ kaping pirang-pirang, sing bisa nyebabake pati.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: