Teh ijo: Temokake ing kene sapa sing ora bisa nggunakake!

O chá verde é bastante popular entre quem deseja bobote bobote, acelerar o metabolismo e, com isso, queimar gordura. Ele possui, entretanto, algumas contra-indicações que precisam ser observadas para garantir a saúde de quem o utiliza. Além disso, para desfrutar de seus benefícios é preciso usá-lo corretamente. Assim, descubra para quem esse chá é contra-indicado e suas recomendações de uso.

indeks post

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Tuku Teh Hijau ing endi?

Saiki toko sing apik kanggo tuku barang alami kanthi online yaiku Natue.

Contraindications saka teh ijo

Sanajan kebak properti, tèh jinis iki ora cocog kanggo sawetara kondhisi lan wong sing nandhang masalah kesehatan. Dadi, priksa sapa sing ora bisa ngombe teh iki.

ora turu

Amarga ngemot zat stimulan, kayata kafein, jinis teh iki ora cocog kanggo sing ngalami insomnia, amarga bisa nambah kahanan.

Ing kasus kasebut, sing isih pengin ngombe teh kudu 4 jam sadurunge turu utawa milih ngombe infus.

Hipertensi

Anane bahan stimulan ing tèh iki nglarang kabeh wong hipertensi, amarga zat kasebut bisa nyumbang kanggo nambah tekanan getih lan nambah kondhisi.

Kardiopati

Sing duwe masalah jantung uga kudu ngindhari jinis teh iki, amarga bahan stimulan bisa nyebabake palpitasi utawa takikardia.

Ing kasus sing luwih serius, ngonsumsi teh iki bisa nyebabake pati wong sing lara jantung.

MACA >>>  Panganan sing apik kanggo rambut: Temokake apa sing kalebu ing diet kanggo rambut sing luwih ayu lan luwih sehat!

wanita hamil lan bayi

Wong sing meteng utawa nyusoni bayine kudu nyingkiri teh ijo, amarga tanin sing ana ing omben kasebut bisa nyebabake mual lan mutah, dene kafein bisa nyebabake sistem saraf bayi.

Jinis teh iki uga nyegah panyerepan sawetara nutrisi, mbebayani kanggo nyusoni bayi lan nutrisi.

Anemik

Devido ao seu bloqueio na panyerepan nutrisi, inclusive do ferro, o chá verde é contra-indicado para quem possui anemia, podendo agravar o quadro.

Pessoas com osteoporose ou deficiências de vitamin também devem evitar o consumo.

Cara sing bener kanggo nggunakake teh ijo

Ngerti sapa sing bisa ngombe omben-omben iki penting banget kanggo ngerti cara ngombe, amarga gumantung karo asupan, teh bisa uga ilang asipat. Dadi, ngerti cara nggunakake omben sing bener.

nganggo fresco

Panliten nuduhake yen sawise 24 jam tèh ijo wiwit ilang saka sifat-sifat. Mula, luwih milih konsumsi sing seger lan nindakake iki, cukup jumlah sing bakal dikonsumsi nalika semana.

aja nganggo akeh panas

Kesalahan liyane sing umum banget yaiku ngombe teh iki sing panas banget, sing bisa ngganggu weteng, nyebabake mual lan uga nyebabake serangan gastritis.

Mula, luwih milih teh sing dikonsumsi ing suhu ruangan, rasane luwih kepenak.

ojo legi

Yen sampeyan pancene pengin nggunakake sifat-sifat mupangat kanggo tèh iki, iku penting supaya ora manis - ora karo madu.

Yen rasane nyenengake banget, coba tambah godhong mint kanggo nyiyapake rasa sing luwih alus.

Dadi, ngerti carane nganggo teh ijo lan sing dilarang, sampeyan duwe kesempatan kanggo entuk urip sing luwih sehat kanthi ngombe iki.

MACA >>>  Teh Eucalyptus: Ngerti apa kanggo nggawe lan carane nggawe!

1 komentar babagan "Teh ijo: Temokake ing kene sapa sing ora bisa nggunakake!"

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: