Teas kanggo Kuatir: Mungkasi piala iki sapisan!

A kuatir iku ala abad lan wis mengaruhi paling wong. Nanging, liwat sawetara teh alami sampeyan bisa sinau lan bisa ngontrol. Aja mbuwang wektu maneh lan deleng tips ing ngisor iki kanggo teh paling apik kanggo kuatir!

indeks post

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Apa kuatir? Gejala utama apa?

saka latin kuatir, tembung kuatir tegese kasusahan, sumelang = kaganggu. Iki minangka kahanan mental lan psikologis saka wong sing sibuk karo kahanan sing ora bisa ngontrol awake dhewe, ditutupi rasa wedi, sesak napas, panik, kuwatir banget, pikirane bola-bali, lan liya-liyane.

Kahanan cemas iki bisa dipicu dening kahanan ing papan kerja, wedi nindakake tugas saben dinane, fobia sosial, depresi, kulawarga utawa masalah hubungan, wedi karo kahanan mbesuk lan liya-liyane. Akeh wong sing ngalami kahanan kuatir banget lan dadi luwih kuwatir amarga wedi dadi kuwatir.

Kanggo ngringkes: kuatir minangka rasa wedi sing tambah.


Tertarik karo produk alami lan kepengin sinau babagan teh obat? Sampeyan kudu ngerti Cura Pelos Chás! Ing kono sampeyan bakal nemokake cara ngobati penyakit lan uga cara nyegah kanthi eksklusif nganggo godhong teh! tamba-demi-gambar-chas


Gejala utama yaiku:

  • Tegangan
  • Keprigelan
  • wedi banget
  • Tachycardia
  • tangan kringet
  • salaman
  • Pusing
  • Mual
  • Perut weteng
  • mutah-mutah
  • Diare
  • Migren
  • Sesak ambegan
  • Insomnia

Iki minangka gejala que uma ansiedade grande pode causar ao seu corpo e awak. Se você tem esses sintomas às vezes, eles podem ser amenizados com os chás contra a ansiedade, dessa forma você poderá levar uma vida mais tranquila e ter uma boa noite de sono, sem uma avalanche de pensamentos preocupantes o tempo todo na sua cabeça.

MACA >>>  Minyak mineral: Kanggo rambut, kanggo kulit. Apa bisa digunakake kanggo bayi? Apa bisa digunakake minangka obat pencahar?

Teh anti-kuatir duwe sifat tenang lan terapeutik.

Ayo dhaptar ing ngisor iki!

teh kanggo kuatir

teh chamomile

Dikenal lan digunakake dening kabeh wong, fungsi lan properti nyenengake lan sayah wis buktiaken! Adus anget sing apik sadurunge turu lan secangkir teh chamomile sing kuwat bisa nyuda gejala kuatir lan tenang atine. Teh chamomile gampang ditemokake ing bentuk sachet ing supermarket utawa sampeyan bisa tuku wangun sing luwih kuat ing alam.

teh valerian

Nduweni sifat sedatif sing efektif banget. Gabungan karo teh chamomile lan lemongrass, teh valerian duwe senyawa santai lan sedative sing kuat. Bakal luwih becik nglawan rasa kuwatir sampeyan!

teh kanggo kuatir

Teh woh karep

Ngendhokke banget lan uga duwe sifat sedative, yen sampeyan nggoleki barang santai lan pikiran lan turu kanthi lena tanpa rasa kuatir, teh kembang semangat iku cocog kanggo sampeyan.

teh lavender

Wis misuwur amarga ambune, tèh lavender, saliyane dijupuk, sampeyan kudu nyedhot lan ngrasakake ambune kanthi wangi, kanthi cara kasebut, teh iki bakal nggawe sampeyan santai. Gunakake madu kanggo gawe legi, bakal enak!

teh rosemary

Umume digunakake kanggo masak, godhong rosemary nggawe teh sing apik banget kanggo nglegakake lan nguwatirake kuatir.

Teh minangka obat alami sing bisa mbantu sampeyan ngilangi gejala kuatir ing urip saben dinane.

Yen kuatir wis nyebabake sampeyan pirang-pirang wulan sajrone nindakake tugas saben dina lan wis nyebabake kesehatan, sing luwih becik yaiku sampeyan golek profesional kesehatan lan ngalami perawatan tartamtu kanthi terapi lan psikologi.

MACA >>>  Teh Picão: Nggo opo iki? Apa sampeyan ngilangi bobot? Kepiye carane nyiapake?

Apa artikel iki migunani kanggo sampeyan? Kandhani komentar!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: