Coklat Vegan: Ngerti ing endi golek lan resep sing bakal digawe ing omah!

chocolate vegano benefícios

Como é do conhecimento, a maioria dos chocolates têm dentre seus ingredientes o susu ou outros derivados de origem animal, tornando para os veganos a impossibilidade de consumir esses chocolates “tradicionais”. Mas se engana quem pensa que por isso quem é adepto desse estilo de vida não consome nenhum tipo de chocolate. Existem alternativas no mercado e também é possível fazer em casa receitas de chocolate vegano. Aliás, viver uma vida sem chocolate não dá né?!

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Sing endi?

Coklat vegan diprodhuksi coklat tanpa jinis turunan kewan.

Merek coklat vegan?

Kisaran merek sing adol coklat vegan cukup jembar, sampeyan bisa nelusuri:

  • Melken Harald Bitter Peteng lan Sedheng
  • Pait Arcor Kakao 53%
  • Organic Show Kakao
  • Salware
  • Pait Sedheng Prawer
  • Lindt 70% / 80% Kakao
  • Kasino (Pão de Açúcar) Bio 70% Kakao
  • "1891" dening Neugebauer
  • Callebaut Medium Bitter utawa Bitter
  • Chocosy
  • Genevy Kedelai
  • Emas Moreno
  • Salju Kedele
  • Ikan Laut
  • Tri-sedhep

Harga coklat vegan?

Rega coklat vegan bakal gumantung banget karo merek, jinis coklat, lsp. Nanging sampeyan bisa nemokake sawetara pilihan saka R $ 5.

Carane nggawe?

Amarga luwih angel ditemokake, sampeyan ora luwih angel golek toko kanggo mangan coklat vegan sampeyan. Napa ora siyap-siyap ing omah? Priksa rong pilihan resep sing bisa sampeyan siyap ing omah.

MACA >>>  Apa susu iku ala? Waca mitos lan kasunyatan babagan kene!

coklat vegan entheng

nganggo minyak klapa

Ingredients

  • ½ tuwung minyak klapa cair
  • ¼ tuwung agave
  • ¼ tuwung bubuk koko

Cara nindakake

  • Miwiti kanthi nyaring bubuk koko menyang mangkuk.
  • Tambah separo lenga klapa sing dilebur ing bain-marie lan aduk nganti coklat larut.
  • Tambah agave lan sisane minyak klapa sithik-sithik, dicampur nganti rata.
  • Banjur transfer campuran iki menyang cetakan silikon, sumebar kanthi apik lan lebokake ing beku nganti 30 menit, nganti wis kenceng.
  • Pungkasan, copot permen saka wajan lan potong dadi cilik.

nganggo susu kedele

Ingredients

  • ½ sendok esensial vanilla
  • ½ cangkir bubuk butter cocoa
  • 1 sendok makan glukosa jagung
  • 1 sendhok bubuk susu kedele
  • ½ cangkir gula seger
  • ½ cangkir kacang Brasil

Cara nindakake

  • Pertama lebokake perkakas ing blender nganti wis mateng.
  • Lebur butter koko ing bain-marie lan lebokake ing blender nganggo bahan liyane. Beat kabeh sajrone 4 menit (nganti campuran homogen).
  • Tuang campuran menyang cetakan masing-masing sing ditutupi kertas parchment lan adhem nganti 1 jam. Banjur cukup unmold lan ngawula.

Resep Coklat Vegan
Saliyane nyiyapake bar coklat vegan ing omah, sampeyan bisa nggawe resep liyane sing digawe tradisional nganggo coklat liyane lan nambah menu manis sampeyan.

Resep Coklat Vegan

Kue coklat sayuran

Bahan kanggo adonan

  • 3 cangkir glepung gandum
  • 1 cangkir glepung gandum putih
  • 1 cangkir bubuk koko (ora ditambah gula)
  • 2 cangkir gula coklat
  • 1 sendhok makan bubuk
  • 1 jiwit uyah segara
  • 1 sendhok teh kayu manis
  • ½ copo de óleo de coco + ½ copo de minyak zaitun
  • 1 sendok cuka sari apel (ora disaring)
  • Banyu 4 gelas
MACA >>>  Chickpeas: Deleng mupangate lan carane nyiyapake panganan istimewa iki ing omah!

Kue coklat sayuran

Ibahan kanggo nambah / ngisi

  • 4 sendok teh agar bubuk
  • Banyu 2 gelas
  • ¾ bubuk coklat
  • 1 cangkir gula coklat
  • Sirup tebu 4 sendok
  • 1 jiwit uyah segara

Cara nindakake

  • Miwiti kanthi preheating oven nganti 180 ° C lan greseni wajan 23 cm sak suwene.
  • Campur glepung, koko, ragi, gula merah, uyah lan kayu manis ing mangkuk.
  • Ing wadhah liyane campuran minyak, minyak zaitun, cuka lan banyu.
  • Banjur gabung karo rong campuran kasebut, kanthi mbuwang bahan-bahan cair menyang sing garing.
  • Bagekake adonan ing rong cetakan banjur panggang sajrone 35 menit.
  • Nalika dipanggang, gawe topping / isian: ing wajan, panasake banyu lan agar-agar nganti bubuk bubar. Banjur lebokake coklat, gula coklat, molase lan uyah. Godhok nganti aduk, aduk kanthi becik, lan suda panasnya. Masak nganti 2 menit nalika diaduk lan dipateni.
  • Banjur kumpulake jajan, isi salah siji bagean, sijine liyane ing sisih ndhuwur lan wenehake isine.

coklat vegan coklat

Ingredients

  • 1 lan ½ gelas tepung gandum ragi
  • 3 sendok bubuk bubuk koko
  • 1 cangkir teh gula seger
  • Uyah 1 jiwit
  • 1 cangkir teh susu almond
  • 5 sendhok minyak
  • ½ sendok teh esen vanilla
  • 150g coklat peteng cair
  • 50g coklat peteng disigar
  • ½ cangkir teh kastanye sing disigar

Cara nindakake

  • Kaping pisanan, open oven nganti 210ºC lan pelumas sheet baking medium nganggo minyak minyak lan kertas.
  • Cincang coklat semisweet dadi cilik lan lebur ing gelombang mikro sajrone 30 detik. Campur banjur bali menyang gelombang mikro sajrone 30 detik. Cadangan
  • Lebokake glepung, potongan koko, gula, uyah ing mangkuk lan aduk. Tambah susu almond, minyak, esen vanilla, coklat cair lan campuran. Tambah coklat sing disigar lan kastanye disigar banjur dicampur maneh.
  • Lebokake campuran ing loyang lan panggang sajrone 35 menit.
  • Biarkan adhem udakara 10 menit, potong banjur wenehake.
MACA >>>  Panganan sing ora bisa dipangan wanita hamil: Deleng dhaptar panganan sing dilarang!

mousse coklat vegan

Ingredients

  • 1 alpukat mateng
  • 3 sendok bubuk bubuk koko
  • 1 bubuk bubuk kayu manis
  • 1 jus lemon
  • Sirup tebu 3 sendhok
  • 3 sendhok banyu
  • Tetes esen vanila

mousse coklat vegan
Cara nindakake

  • Campur kabeh bahan ing blender, tuangake campuran menyang wadhah cilik lan adhem nganti 2 jam.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: