Kepiye cara nggawe kuku supaya luwih cepet lan kuwat? Deleng sawetara tips!

tuwuh paku

Akeh bocah wadon nalika remaja wiwit kuwatir, ing pirang-pirang perkara, babagan kuku. Gaya sing cekak, kaya sing dikethok ibu, utawa gaya sing kuatir kuwatir saya suwe saya suwe. Sanajan pengin duwe paku gedhe, akeh sing ora sabar ngenteni wektu sing gedhe kanggo tuwuh, mula nggunakake cara sing mbantu tuwuh kuku sing sehat. Ngerteni sawetara prosedur sing gampang, lan uga sing krasan, sing mbantu kuku tuwuh.

[Toc]

Kepiye cara nggawe kuku tuwuh luwih cepet? Tips krasan!

Luwih saka ngeculake kuku, kudu tuwuh sehat, mula sawetara kebiasaan saben dina kudu diowahi, kalebu ing panganan. Nanging, saliyane ngganti kebiasaan, sawetara rahasia krasan mbantu duwe kuku sing dawa, apik lan sehat.

jeruk nipis lan susu

Resep sing paling gampang lan murah yaiku nggunakake lemon lan susu, kabeh, sapa sing ora duwe bahan kasebut ing omah?

Campur susu karo jus lemon (ora ana gula), banjur rendhem paku sajrone 15 menit. Baleni resep kaping telu saben minggu kanthi wektu cendhak sampeyan bakal weruh asil, kuku sing luwih kuwat mbantu tuwuh.

Jus timun

Pukul timun tanpa nyopot kulit, pasang kuku ing tempel udakara 20 menit. Prosedur kasebut bisa ditindakake sepisan seminggu lan bakal bisa ngerteni asile.

Bawang Putih

Bahan liyane sing gampang ditemokake ing omah lan salah siji sing paling migunani kanggo cara nambah lan nambah kuku ing omah.

Salah sawijining cara paling gampang kanggo nggunakake yaiku ngremukake untu loro lan pasang tempel ing kuku suwene 10 menit, nindakake perawatan iki suwene seminggu, saben dina. Pilihan liyane yaiku dicincang akeh lan dilebokake ing pucuk kuku

banyu lan lenga zaitun

Godhok secangkir banyu banjur wenehi rong sendok minyak zaitun, tangan sampeyan ing banyu panas suwene 10 menit. Aja mbilas tangan sawise prosedur, supaya produk kasebut tumindak lan garing kanthi alami. Resep iki sugih karo vitamin E.

Jus jeruk

Kaya jeruk nipis, jeruk uga migunani kanggo nandur kuku, amarga ngemot asam folat.

Remake papat jeruk, banjur jupuk potongan katun lan dicelupake ing jus. Pasang katun ing kuku sepuluh menit.

Suplemen alami kanggo nggawe kuku tuwuh - NOVA REPAIR

Saliyane tips lan resep krasan iki, aku pengin njupuk kesempatan iki lan menehi suplemen sing bisa mbantu tuwuh kuku, Ndandani Anyar. Iki minangka suplemen alami 100%, digawe saka bahan sing dipilih lan kanthi formula sing dikembangake adhedhasar akeh riset. Nova Repair wis suwe ing pasar, sing mbuktekake manawa produk kasebut pancen bisa digunakake, lan dheweke wis kepenak pelanggan, yen ora bisa digunakake, mula wis ana pasar.

ndandani kuku anyar

Tumindak utama Perbaikan Nova yaiku gegayutan karo rambut, nanging uga migunani kanggo kuku lan kulit, amarga nyedhiyakake klompok bahan sing bisa ningkatake keseimbangan awak, supaya bisa luwih efektif lan kalebu uga rambut, paku lan kulit.

Antarane mupangat utama sing bakal sampeyan sok dong mirsani yaiku:

  • Rambute thukul luwih dawa
  • Rambut sing luwih kuwat lan luwih padhang
  • paku kuwat
  • pungkasan istirahat
  • Pungkasan peeling
  • Kuku mundhak luwih cepet
  • Kulit sing luwih ayu lan hidrasi
  • katon enom

Nuli tuku Nova Repair?

Nova Repair mung didol liwat internet, ing situs web resmi, nawakake.novarepairoficial.com/. Kanggo tuku, cukup akses menyang situs web lan pesen supaya nuduhake alamat sing pengin dikirim, banjur cukup mbayar. Yen sampeyan ora biasa blanja kanthi online, aja padha sumelang, situs kasebut nampa transaksi finansial saben dina lan minangka situs sing aman banget.

Kanggo tuku sampeyan bisa ngeklik tombol ing ngisor iki:

Produk sing ngiyatake lan tuwuh kuku

Saliyane resep-resep krasan sing dibahas ing topik sadurunge, sawetara produk uga bisa mbantu proses pertumbuhan kuku lan mbantu dheweke dadi luwih kuat, sing bisa nyegah kerusakan lan pengupas. Deleng ing ngisor iki apa sing ana!

tuwuh paku

Kuda jaran:

Horse Casco minangka produk sing wis pirang-pirang taun kepungkur ing pasar, amarga efisiensi lan asil sing diwenehake. Merek kasebut nduweni lini produk sing lengkap banget, sing kalebu pangkalan kuku, revitalisasi, penguatan, basis hypoallergenic, lan liya-liyane. Regane regane larang banget, lan sampeyan bisa nemokake ing apotek ing Brasil, nanging yen sampeyan seneng, sampeyan uga bisa tuku ing situs web Drogaria Araújo, sing nawakake rega sing larang, lan gumantung ing wilayah sing sampeyan tinggal, wis langsung dikirim. .

tuwuh paku

Betafratus:

Uga Kuda Kuda, Betalfratus uga produk sing dituduhake kanggo kuku sing ringkih lan rapuh, kanthi angel tuwuh lan dikupas. Bisa digunakake minangka enamel, sing kudu ditrapake ing kuku, kaya sing dituduhake ing insert paket. Iki minangka produk sing kuat banget, mula kita kudu nganggep iku obat, ora mung kanggo penguat.tuwuh paku

Imecap:

Saliyane produk sing bakal digunakake langsung ing kuku, uga nyenengake babagan suplemen panganan sing bisa mbantu ningkatake keseimbangan ing awak, mula bisa ngiyatake kuku, rambut lan hidrasi kulit. Tuladhane yaiku Rambut Imecap, sing sanajan jenenge uga digunakake dening wong-wong sing nandhang masalah kuku. Iki amarga umume sing kuku sing ringkih uga duwe masalah rambut rontog, lsp.

Tips kanggo nduwe kuku sing sehat

  • Saliyane supaya kuku tuwuh, sawetara kabiasaan kudu diowahi supaya tetep ayu lan sehat.
  • Ngombe banyu. Banyu mesthi apik kanggo kabeh, kalebu njaga kuku supaya kuwat, lan teh banyu uga enak, amarga bisa mbantu hidrasi awak.
  • Apa sampeyan ngerti manawa ngetik bisa mbantu sampeyan duwe kuku sing sehat? Ya, tumindak nulis, nulis, main piano lan kegiyatan liyane sing nyakup driji nambah aliran getih ing kuku lan akibate mbantu tuwuh.
  • Ayo kuku ambegan. Kuku sing dicet apik banget, nanging uga kudu dihirup, mula aja nganti kuku nganti suwene rong dina supaya luwih kuwat lan bisa uga ora kuning.

Mekaten dina iki, bocah-bocah wadon! Yen sampeyan duwe tips babagan pertumbuhan kuku, wenehake komentar ing kene!

58 comentários em “Como fazer as unhas crescerem mais rápido e fortes? Veja algumas dicas!”

      1. Aku seneng tips sing bakal dakwiwiti saiki lan aku kepengin weruh pirang-pirang dina suwene bisa tuwuh ukuran sing padha saka foto ing kana ??

      2. OLA FERNANDA! Aku bakal CEPAT Banyu lan MINYAK OLIVIA Saking OLIVIA, nanging bakal butuh suwene pirang-pirang dina kanggo ukuran UK PHOTA.

      3. Sing luwih cocog kanggo wong sing pengin duwe paku gedhe lan wis biasa nyakot kuku, tulung aku, aku wis nyoba pirang-pirang perkara, ibu ora ngidini aku nggunakake kuku palsu lan aku ora ngerti apa kanggo nindakake maneh, aku bakal nggawe téater ing pungkasan taun sekolah lan aku butuh kuku gedhe
        SOS

      4. Halo, aku mangan paku, nanging iki ora nyoba dipangan, mula aku pengin takon kepiye cara tuwuh ing wulan ??? ❤❤ ????????? ????

      5. Ing video sing sampeyan ujar manawa kudu nglampahi kaping 3 saben dina, aku kepengin ngerti apa aku njupuk sadurunge dilamar maneh, utawa apa aku ngetrapake siji lapisan ing sisih liyane?

      6. Halo, aku nggunakake gel sing apik banget kanggo mbantu kuku saya gedhe lan dadi kuwat, yaiku Locycare, mung gunakake kaping pindho saben dina ing kuku, bisa nganggo kuku utawa ora, aku bakal ngatasi pucuk kuku, sampeyan entuk asil ! Produk iki diganti nganggo minyak Granado kanggo nguatake kuku lan melembabake kutikula, uga !! Nanging sing paling becik yaiku nyoba nggunakake penguat lan paku saben minggu supaya wong kaya aku sing nyakot kukune bisa tuwuh, yen sampeyan nggunakake kuku palsu asile apik, nanging luwih suwe saya tuwuh amarga lemes .. Paling ora karo aku, mula! ambungan

      7. Halo! Apa resep lemon karo susu iku penting kanggo nggawe resep anyar ing dina-dina kepungkur utawa bisa nggunakake telung dina sing padha ing minggu?

      8. Halo Fernanda! prosedur apa sing disaranake supaya kuku saya tuwuh seminggu. Dheweke tuwuh kanthi apik. Kuku saya empuk malah bengkok lan kecepit ing sisih, lan aku ora bisa nggunakake kuku palsu.

      9. Halo
        Aku pengin ngerti apa aku bisa nggunakake basa sing dituduhake ing video lan uga resep lemon karo susu lan banyu karo minyak, utawa ana masalah nggunakake kabeh telu?

        1. Sampeyan bisa nggunakake sekaligus, Camila. Nanging sing paling becik yaiku nyoba siji-siji kanggo ndeleng endi sing paling cocog kanggo sampeyan!

        1. RENATA BARCELOS DE FARIA SANTOS

          Apa sampeyan uga bisa nggunakake cuka lan tetep 3 nganti 5 menit ing kuku? Apa sampeyan duwe masalah nalika ditinggalake?

        2. Ing video sing sampeyan ujar manawa kudu nglampahi kaping 3 saben dina, aku kepengin ngerti apa aku njupuk sadurunge dilamar maneh, utawa apa aku ngetrapake siji lapisan ing sisih liyane?

        3. Aku seneng tips !! Biyen aku nate nyakot kuku, malah saya getihen. Nanging dina iki, alhamdulillah aku ninggali kebiasaan iki. Umure udakara sewulan. Dina iki kukuku rada suwe, nanging isih saya ringkih amarga wis pirang-pirang taun aku mamah. Aku mikir manawa ora bakal bisa mandheg nyandhet, manawa ora bakal urip tanpa nyakot kuku. Nanging sejatine dakkandhani, aku ngerti yen ora angel… ❤

        4. Hai, aku duwe tip tb sing digunakake, jus lemon lan timun sampeyan ngalahake Penino nganggo kulit lan nambah sawetara tetes jeruk nipis gumantung saka jumlah timun !!! Muga-muga iki mbantu ❤

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: