Waxing: Sinau kabeh babagan prosedur kasebut!

depilação com cera

Waxing minangka pilihan saka akeh wanita sing pengin nyingkirake rambut ing macem-macem area awak. Mangkono, jinis rambut rambut bisa rampung ing wilayah sikil lan tangan lan uga ing area sing luwih sensitif kayata rai, ketiak lan pangkal paha. Kanggo entuk asil sing becik, kudu ngetrapake sawetara rekomendasi. Temokake saiki cara nggawe rambut iki kanthi cara sing bener.

Ngerti manawa sampeyan bisa nggunakake lilin

Akeh wong sing ora bisa nggunakake lilin panas, lilin adhem utawa pilihan liyane. Iki bisa uga amarga kecenderungan nandhang rambut sing tuwuh, alergi lan rapuh rambut. Mula, sadurunge nindakake jinis rambut wulu iki ing area sing luwih gedhe, coba coba coba coba coba coba nyoba area kulit.

Nindakake eksfoliasi sadurunge

Yen sampeyan bisa nggunakake lilin, mula wayahe exfoliate sadurunge waxing. Eksfoliasi yaiku mbusak lapisan sel sing wis mati lan uga bisa nyegah bintik-bintik abang lan rambut sing mlebu.

Kanggo eksfoliasi iki, sampeyan bisa nggunakake krim tartamtu kanthi partikel sing bisa mbantu ngilangi sel sing paling cethek utawa milih campuran gula lan madu, supaya gerakan bunder entheng.

Gosok lilin sing adhem

Yen pilihan sampeyan nggawe waxing kadhemen, sampeyan kudu nutupi lilin ing rong strip rambut sing dicelup lan ditempelake. Banjur gosok nganggo tangan sampeyan supaya dadi panas lan menehi asil sing luwih apik.

Nanging, yen sampeyan kepenak, sampeyan bisa nemokake lilin kadhemen sing wis ana lan sing kudu sampeyan lebokake kanthi tangan.

Ayo lilin panas cair

Yen luwih seneng lilin panas, penting banget cair lan mula luncip luwih apik. Lapisan lilin sing lancip lan efisien luwih penting tinimbang lapisan lilin sing luwih kenthel. Mula, panasake lilin panas ing bain-marie utawa kanthi piranti depilasi nganti cair banget.

Aja nggunakake lilin dadi panas banget

Ninggalake lilin panas cair banget, ora padha karo kobong kulit kasebut. Mula, mung lebokake lilin ing kulit nalika ana ing suhu sing kepenak, supaya ora bisa kobong. Sanalika sawise nyebar lilin ing wilayah kasebut, wenehi jalur penghapusan rambut ing sisih ndhuwur.

Gunakake lilin ing arah sing ngelawan menyang rambut

Supaya jinis rambut rapi iki efektif, sampeyan kudu nggunakake lilin menyang arah sing ngelawan kanggo tuwuh rambut. Nalika narik lilin, arah uga kudu nglawan tuwuhing rambut, sing bakal ditarik kanthi cara sing bener lan sekaligus.

narik sanalika

Apa sing dipilih yaiku lilin panas utawa lilin kadhemen, kanggo nyuda rasa lara lan supaya ora patah rambut, iku penting yen sampeyan narik sekaligus. Narik nyopot rambut kanthi sithik, saliyane dadi luwih nglarani, ngrusak kulit sampeyan.

Aplikasi lotion hydrant utawa post-shave

Sawise nyopot rambut, sampeyan kudu ngencengi kulit, mula, lebokake pelembap utawa lotion kanggo wektu pas-depilatory. Contone, ngemot lidah buaya utawa chamomile.

Mangkono, ngerti carane nindakake depilasi kanthi cara sing bener, sampeyan bakal bebas rambut ruwet tanpa nyebabake kerusakan ing kulit. Pilih produk sing berkualitas lan, nderek pandhuan, sampeyan bakal duwe kulit sing alus.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: