Dhaptar pasar kanggo wong-wong sing pengin nambah massa otot kanthi diet.

Dhaptar Pasar kanggo Hypertrophy lan Otot Gain

menang massa otot pode parecer simples, mas precisa de organização . Mesmo que seu treino seja bom, se a dieta não estiver ok pode ser que o resultado não seja satisfatório, principalmente para o público feminino . Manter a geladeira e dispensa com alimentos funcionais ajuda a não pedir comida pelo aplicativo e a manter o paladar mais controlado . O treino precisa ser eficiente para que as fibras musculares sejam rompidas, e após o treino seu corpo precisa dos nutrientes certos para a fase de recuperação . Então podemos dizer que a hipertropi é um ajuste fino entre o treino de força e a sua dieta .

indeks post

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Pentinge protein kanggo hipertrofi: 

Protein minangka pamblokiran bangunan awak kita, dibentuk dening 20 asam amino sing beda-beda, sing nduweni fungsi terisolasi lan saling nglengkapi. Dheweke tanggung jawab kanggo njaga lan ndandani serat otot, nyebabake hipertrofi. Asam amino BCAA (Isoleucine, Valine lan Leucine) nduweni struktur molekul kanthi cabang lan akeh banget ing protein otot. Dheweke tanggung jawab kanggo ngrangsang wutah otot lan nyedhiyakake energi sajrone latihan.  

Dhaptar pasar kanthi protein kanggo hipertrofi:

Luwih milih daging tanpa lemak, sing ora ngemot lemak, utamane sadurunge latihan. Lemak ora dicerna kanthi cepet lan bisa ngrusak kinerja.

  • Daging sapi
  • endhog
  • Pitik
  • Iwak 
  • Legume
  • Sereal 
  • Sayuran ijo peteng kaya brokoli, mentega kale 
  • Protein whey
MACA >>>  Minyak Kelapa: Apa mupangate? Apa sampeyan ngilangi bobot? Ing rambut? Ing kulit?

Pentinge karbohidrat kanggo hipertrofi:

Os carboidratos são MUITO importantes para a hipertrofia e não devem ser excluídos da alimentação . Estocamos o carboidrato nos músculos em forma de glicogênio muscular, e utilizamos durante o dia para realizar nossas atividades, e principalmente durante os exercícios. Consumir carboidrato é o que vai fazer seu treino render e sua kinerja aumentar . 

Konsumsi kasebut kudu diatur sadurunge lan sawise kanggo menehi lan mulihake energi kanggo otot. Tanpa karbohidrat sampeyan bakal dadi flabby. Jumlah kudu antarane 4 kanggo 8g saka macronutrients kanggo saben kg bobot awak. 

Karbohidrat dipérang dadi prasaja lan kompleks. Sing luwih gampang, luwih cepet bakal nyedhiyakake energi, cocog kanggo sadurunge (ing 30 menit) lan sawise latihan kanggo ngisi maneh toko glikogen. Karbohidrat kompleks ngeculake energi kanthi bertahap lan kudu dikonsumsi nganti 1 jam sadurunge latihan supaya ora ngrusak kinerja. Karbohidrat kompleks minangka sumber sing apik kanggo mangan ing wayah wengi.

Dhaptar pasar kanthi karbohidrat kanggo hipertrofi:

Karbohidrat Sederhana - (kurang serat) Dicerna lan diserep kanthi cepet, ningkatake glukosa getih. Ing keluwihan lagi diowahi dadi lemak.

  • roti prancis
  • Tapioca
  • coklat
  • Doce de susu
  • mie
  • Rice
  • Singkong

Carboidratos Complexos ( possuem fibras, vitaminas e minerais) – Fonte contínua de energia para as células pois são digeridos lentamente . Promovem maior satiety .

  • Roti gandum lengkap
  • Nasi coklat
  • mie wholemeal
  • Ubi jalar
  • Yam
  • Beetroot

Pentinge lemak kanggo hipertrofi:

Apesar de ser não serem priorizadas em uma dieta para entuk massa, as gorduras têm importância principalmente na síntese dos hormônios anabólicos . Mas não estamos falando de qualquer gordura, e sim de boas fontes de ácidos graxos essenciais como o ômega 3, importante para a saúde neurológica, cardiovascular e aumento de imunidade . Entendeu a importância mesmo que “indireta” ? 

MACA >>>  Daya Fungsional

Dhaptar pasar kanthi lemak apik kanggo hipertrofi:

  • Salmon
  • endhog
  • Atum
  • Sardine
  • Alpukat
  • Linseed
  • Chia
  • Brasil Nut 
  • Kacang almond
  • Kacang-kacangan 
  • lenga zaitun
  • Minyak klapa

CARA MANGGO NUTRIEN KANGGO MASSA OTOT?

Ing divisi prasaja, protein kudu watara 15%, karbohidrat nganti 60% lan lemak apik watara 25%. Sing paling becik mesthi dipandu dening ahli nutrisi profesional supaya diet sampeyan dadi individu lan asile luwih apik.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: