Dianabol: Kabeh Babagan Anabolik Paling Populer!

Uga dikenal kanthi jeneng DBol, Dianabol minangka steroid sing digawe ing Amerika Serikat kanthi proposal sing beda banget karo sing paling akeh steroid: tinimbang panggunaan liwat suntikan, ditindakake kanthi pil sing diwenehake kanthi lisan. Kajaba iku, njanjeni bathi gedhe ing kekuatan lan massa otot.

Artikel iki bakal ngrembug babagan karakteristik steroid iki, nanging perlu dielingake yen panggunaan steroid anabolik bisa nyebabake risiko kesehatan, nanging nggunakake kanthi bener, kanthi pengawasan medis lan perawatan sing dibutuhake, bisa entuk akeh mupangate . Pengin ngerti luwih lengkap? Dadi tetep maca artikel iki!

[Toc]

Sejarah landerlan Dianabol

Dianabol tuku , utawa luwih becik, methandrostenolone, kondhang ing jagad atlit lan binaraga amarga dikembangake minangka salah sawijining zat pisanan sing asale saka testosteron. Sawise dheweke, akeh merek liyane sing muncul ing pasar kanggo nyoba njupuk bagean saka ceruk sing dheweke sadhar yen dheweke wis nemokake nggunakake steroid iki.

Iki pisanan kasedhiya ing taun 1960, lan ora suwe dadi steroid anabolik sing paling akeh digunakake ing kabeh jinis olahraga kompetitif. Iki amarga kemudahan panggunaan, uga efisiensi asil.

John Bosley Ziegler minangka distributor pisanan saka Rega Dianabol (methandrostenolone) kanggo atlit Olimpiade AS. Sawise nggunakake zat kasebut, kinerja atlet luwih apik mula, mupangate jelas.

Produksi Dianabol ing AS njeblug sawetara wektu banjur nyuda konsumsi kanthi drastis. Ing pungkasan taun 80an, produk kasebut ditarik saka pasar, nanging durung ilang popularitas, tetep dadi steroid oral laris ing pasar gelap.

Apa iku Dianabol? Kanggo opo iki

Dianabol durung diproduksi nganggo jeneng kasebut wiwit taun 1970an. Dina iki, produk kasebut ditemokake minangka Anabol utawa Andoredan.

Bahan aktif saka bahan iki yaiku methandrostenolone, digunakake dening binaraga lan binaraga. Saliyane nambah massa otot, Dianabol wis misuwur ing jagad iki minangka salah sawijining steroid favorit Arnold Schwarzenegger.

Antarane diferensial sing nggawe Dianabol dadi misuwur banget ing taun 1970-an, bakal dadi cara nggunakake, amarga iki bahan pertama ing pil.

Ora perlu nggunakake solusi suntikan sing nglarani maneh kanggo njupuk otot, mung mung ngombe pil lan presto, asile luar biasa.

Iki dianggep minangka steroid anabolik sing kuat, sing paling digunakake kanggo nambah kinerja lan kinerja fisik, nggawe otot katon abuh.

[junkie-tabs] [judhul junkie-tab = ”KANGGO CARA GAMPANG MASKIS ING KECIL”] Giga Tuku Formula Raksasa SAIKI lan entuk bonus sing apik tenan ✅Goleki cara ngganti awak lan sinau cara nggunakake steroid kanthi aman ✅Klik ing kene lan entuk saiki! [/ junkie-tab] [/ junkie-tab]

Kothak Dianabol

PROFIL DIANADROL

Jeneng molekul: [17a-metil-17b-hidroksi-1,4-androstadien-3-siji]
Bobot molekul: 300.44
Formula: C20H28O2
Titik gabungan: N / A
Produsen: Ciba (Originally)
Tanggal nggawe resmi: 1956
Dosis sing efektif: 25-50mgs (dosis ngisor 5mg lan luwih saka 100mg dilaporake)
Setengah urip: 6-8 jam kanthi bentuk lisan. Lan antarane 48-72 jam kanthi bentuk suntik.
Deteksi wektu ing awak: Luwih saka 6 minggu
Indeks anabolik / Androgenik (Variasi): 90-210: 40-60
Hepatotoxic: Sim
Aromatiz: Sim
Ngonversi menyang DHT: Aja
Kukul: Sim
Penylametan banyu: Sim
Tekanan dhuwur: Sim

Kepiye cara njupuk Dianabol?

 Kaya steroid liyane, Dianabol digunakake ing siklus, yaiku wektu suwene, biasane nem minggu. Nanging, fleksibilitas ngidini digunakake kanthi macem-macem cara:

  1. Sing pertama yaiku ngasilake bathi langsung lan peningkatan kinerja, kanthi dosis cilik saben dina.
  2. Cara nomer loro yaiku siklus ing steroid liyane, saengga efek sing digawe dening produk liyane ora ilang, kanthi dosis sing sithik banget, uga karo TPC.

Dianabol ora disaranake, sanajan ing dosis cilik, kanggo wanita.

Efek Dianabol

Dianabol tanggung jawab kanggo sing gedhe nambah kekuwatan pangguna sampeyan, asil latihan kanthi intensitas luwih gedhe.

Mbantu banget kanggo mbangun otot, ngasilake retensi nitrogen luwih gedhe - karakteristik sing gegandhengan karo hipertropi, lan nggawe otot katon luwih lengkap, sanajan iki biaya penylametan cairan lan ngganggu definisi otot.

Konsumsi uga duwe tumindak anti katabolisme, nyuda tingkat kortisol nganti 70% lan nyegah awak supaya ora nyintesis sel otot kanggo energi lan saengga nyebabake atlit kasebut bakal ilang hasil otot.

TPC - Terapi siklus kirim kanggo apa?

Kanggo sing ora ngerti, terapi post-cycle yaiku babagan panggunaan obat-obatan kanggo nyuda utawa mungkasi efek negatif sing bakal ditindakake steroid anabolik ing awak sampeyan. Iki bakal njamin supaya sampeyan tetep sehat lan ora bakal kelangan asil saka otot.

Kanthi tembung liyane, TPC minangka wektu yen awak bakal pulih sadurunge dikonsumsi luwih akeh dosis steroid anabolik, saengga mupangat bisa migunani.

Kasunyatane, TPC utamane nyuda efek negatif saka steroid anabolik, nggawe awak siyap kanggo nampa luwih dosis zat, nyuda pengaruh negatif sing bisa disebabake.

Kanggo nindakake CPT, luwih becik sampeyan nyiyapake tabel pemulihan, kalebu kalebu "pelindung" biasane nem minggu.


 Pengin ngerti kabeh babagan TPC? KLIK ING KENE!


Apa Dianabol Nggawe Kuat Banget?

Ya. Dianabol minangka zat sing nyebabake tuwuh otot kanthi cepet, sing dadi tujuan utamane.

Lan uga, bahan iki bisa menehi mupangat liyane kayata: Dhéfinisi otot sing dhuwur, nambah kekuatan, ilang kalori, nyuda lemak lokal, lan liya-liyane.

dianabol

Apa dosis sing becik?

Dosis sing becik bisa beda-beda miturut negara lan pabrikan. Lan kabeh gumantung karo tujuane saben wong, lan cara nyerep zat kasebut. Nanging, pedoman resep asli nyaranake dosis saben dina 3 nganti 6 saka 5mg, utawa 15 nganti 30mg saben dina.

Nanging kanthi asil sing dosis murah iki bisa ditrapake ing awak, amarga efektif banget kanggo ningkatake kinerja, akeh atlit njupuk jumlah sing luwih gedhe.

Perlu dielingi yen nambah dosis bisa nambah efek samping kanthi cepet.

Apa Dianabol Nduwe Efek Samping? 

Kaya dene steroid anabolik, yen ora digunakake kanthi bener lan kanthi pengawasan profesional, bisa nyebabake reaksi serius. Lan mesthine sampeyan kudu ngrungokake kasus kaya ngono.

Mula, sadurunge miwiti njupuk, mula kudu ngerti risike. Kita dhaptar sing paling umum ing ngisor iki:

  • Ati banget beracun ing ati
  • njalari hipertensi
  • Nimbulaké penylametan cairan
  • Tambah akeh minyak ing kulit, nyebabake kukul lan ireng
  • Wutah rambut rai lan awak
  • Kelenjar susu sing saya gedhe (Ginecomastia)
  • Kelangan rambut
  • Akumulasi lemak lokal
  • mual lan mutah
  • swarane luwih kenthel
  • Penyimpangan menstruasi
  • nggedhekake klitoris
  • tindak tanduk agresif

Apa isih diproduksi?

 Kaya sing wis kasebut, Dianabol mandheg diproduksi ing saindenging jagad ing taun 80-an lan meh ora bisa ditemokake kanthi jeneng iki.

Nanging, produk sing padha saka steroid iki bisa ditemokake ing pasar kanthi jeneng beda: Anabol e andoredan yaiku rong conto.

 Sampeyan bisa nemokake ing tablet lan ing bentuk injeksi.

dianabol

Formula Raksasa- Cara tuwuh kanthi alami!

dianabol

Alternatif alami kanggo sampeyan kanggo nelukake awak raksasa, kanthi entuk massa sing efisien, yaiku program Formula raksasa.

Program iki dikandung dening Ricardo de Oliveira, guru pendidikan jasmani, sing saiki menehi saran babagan diet lan binaraga kanggo akeh wong ing saindenging Brasil lan luar negeri.

Amarga mikir ngrampungake keraguan supaya akeh wong nambah massa otot, Ricardo ndeleng ing Formula Raksasa minangka kesempatan kanggo mbantu wong nemokake rahasia sejati para raksasa gym. Apa sing dipangan? Apa sing digunakake? Kepiye carane latihan?

Formula raksasa digawe utamane supaya masarakat bisa sinau kanthi cepet, praktis lan aman, cara nambah massa otot, kanthi nggunakake steroid anabolik.

Sing endi?

Formula Raksasa minangka program sing dirancang dening Ricardo Oliveira, sing lulusan pendidikan jasmani, saiki sinau babagan nutrisi lan menehi konsultasi kanggo ribuan wong ing saindenging Brasil sing pengin nambah massa otot, kanthi cara konkrit lan cepet, nggunakake steroid anabolik. , panganan berkualitas lan pelatihan khusus.

Salah sawijining pitakon sing diajokake para siswa ing konsultasi yaiku kepiye carane nambah 10kg kanthi maksimal 3 wulan lan dadi gedhe.

Logo nganggo Formula Raksasa, Ricardo bakal mulang "Rahasia" babagan cara dadi GIANT. Kanthi tips lan informasi apik tenan sing ora bisa ditemokake ing papan liya.

Program iki lengkap, lan kasusun saka 6 buku digital supaya sampeyan bakal bisa ngerti apa sing bener, sing bener, kanthi cara sing gampang lan efisien. Saliyane buku digital kanthi kabeh informasi sing dibutuhake, sampeyan uga duwe hak dhukungan sing mumpuni kanggo njawab kabeh pitakon.

Entuk tuku Formula Raksasa?

Formula Raksasa mung didol ing situs web penjual dhewe. Kanthi tembung liyane, liwat situs web resmi Formula Raksasa.

Tuku program iki liwat situs web resmi, sampeyan njamin tuku sing aman, kanthi rega sing terjangkau, sing cocog karo kanthong sampeyan, jaminan kepuasan sing nggawe sampeyan bebas bebas risiko, saliyane entuk program asli, kebak kaluwihan lan mupangat .

Bener, tuku program lan miwiti transformasi awak saiki gampang banget! Kaping pisanan, sampeyan ngakses situs web resmi, https://formuladosgigantes.com/, mbayar kanthi aman lan rahasia, lan presto, sampeyan bakal nampa tautan kanggo ndownload buku digital lan nikmati kabeh mupangat program.

Manfaatake rega sing paling terjangkau, 6 buku digital lan dhukungan 24 jam kanggo 12 cicilan R $ 9,74 utawa R $ 97,00 awis. 


Pengin ngerti babagan FORMULI GIANT? KLIK ING KENE!


Apa sing sampeyan sinaoni?

Program iki rampung lengkap lan dirancang supaya sampeyan bisa entuk asil sing luar biasa. Deleng ing ngisor iki apa sing sampeyan sinau karo Formula Raksasa lan apa sing ora sampeyan lakoni:

Program

Kesaksian saka sing nyetujoni asil kasebut

Sing wis nyoba Program Formula Raksasa wis nyetujoni lan njamin asile. Ing wektu cendhak, dheweke bisa ndeleng asil lan sinau cara nggunakake steroid kanthi aman, ngetutake kabeh instruksi.

Priksa sawetara laporan saka sawetara wong sing menehi rekomendasi Formula Raksasa:

dianabol

Apa sing kalebu ing program kasebut?

Ana 6 buku digital sing bakal mbantu nggayuh target kanthi cepet lan definitif. 6 buku kasebut kalebu:

  • Rasional saka para raksasa: Ngemot kabeh sing perlu dingerteni sadurunge miwiti steroid. Informasi babagan efek sing migunani lan mbebayani, ing kimia, interaksi karo organisme, lan liya-liyane.
  • Siklus steroid: 14 conto siklus siklus sing wis digawe sing bakal malih dadi buta.
  • Profil steroid: Buku iki bakal nuduhake steroid sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad, fungsine, lsp, supaya sampeyan bisa nyiyapake siklus kanthi bener.
  • Nutrisi steroid:  Contone panganan sing kudu sampeyan tindakake, lan sampeyan bakal sinau ngetung kabutuhan miturut dhuwur lan bobote.
  • Latihan steroid: Tuladha latihan sing kudu ditindakake sajrone 5 dina, supaya asil sampeyan maksimal.
  • Formula para Dewi: Buku sing ditujokake kanggo pamirsa wanita, kanthi tips lan informasi babagan diet, penurunan bobot awak, nambah massa, conto siklus steroid anabolik kanggo wanita, lan liya-liyane.
  • 200 Resep Anabolic: Resep praktis, daging, iwak, pitik, daging babi, sarapan, cemilan lan liya-liyane, kanggo nambah panganan lan dadi luwih enak.

[junkie-tabs] [judhul junkie-tab = "KANGGO CARA GAMPANG MASKIS ING WIS KECIL"] Giga Tuku Formula Raksasa SAIKI lan entuk bonus sing luar biasa ✅Goleki cara ngganti awak lan sinau babagan cara nggunakake steroid kanthi aman. Klik ing kene lan entuk saiki! [/ junkie-tab] [/ junkie-tab]

[junkie-alert style = ”red”] Situs iki mung kanggo informasi! Kita ora nyengkuyung panggunaan steroid [/ junkie-alert]

Banjur apa sampeyan seneng karo teks kasebut? Isih duwe pitakon babagan Dianabol? Ninggalake komentar sampeyan!

tags

dianabol
dianabol landerlan
rega dianabol
carane njupuk dianabol
dianabol suntik
tuku dianabol
siklus dianabol
kanggo dianabol kanggo apa
asil dianabol
kanggo dianabol kanggo apa
apa dianabol
dianabol lisan
laporan dianabol
kabeh babagan dianabol
efek dianabol
efek samping dianabol
dianabol kanggo wanita
suplemen dianabol
regane dianabol
suplemen dianabol
dianabol lander
dianabol tuku ngendi
efek samping dianabol
dianabol anabolik
efek dianabol
tpc kanggo dianabol
siklus dianabol
dianabol vs testosteron
adol dianabol
dianabol landerlan bull
rega dianabol
carane njupuk dianabol kanthi aman
dianabol 20 mg
bom dianabol
dianabol arnold
dianabol pharma
dianabol paraguay
injeksi dianabol
yahoo dianabol
tumpukan dianabol
gh dianabol
wiki dianabol
laporan tech dianabol hi
dianabol 10 mg
dianabol 100 pil
efek samping dianabol
efek samping dianabol
asil dianabol
dianabolik
dianabol anabolik
dianabol russian
pasar gratis dianabol
dianabol sustanon
video dianabol
dianabol 25
profil dianabol
hai teknologi farmasi dianabol
dianabol maneh
dianabol 90 kap
tuku ngendi dianabol
5 mg dianabol
asil dianabol
siklus karo dianabol
carane njupuk dianabol
rasa dianabol
tuku dianabol
dianabol 50 mg
sadurunge lan sawise dianabol
dianabol 10
dianabol 20
merek dianabol
dianabol cair
keren dianabol
dianabol carane nggunakake
ciba dianabol
chek dianabol
mexico dianabol
kaos dianabol
dianabol anavar
tablet dianabol 10mg
efek samping dianabol methandienone
dianabol methandienone
kukul dianabol
dianabol methandrostenolone 10 mg
dianabol 25 mg
siklus dianabol kanggo pamula
dianabol 5 mg
dianabol methandrostenolone
anabol dianabol
dianabol 90 tab
dianabol pungkasan
dianabol biru
cara paling apik kanggo njupuk dianabol
dianabol 50
rega landerlan dianabol
dianabol 40 mg
alpha pharma dianabol
carane nggunakake dianabol
dianabol suntik

49 komentar ing "Dianabol: Kabeh Babagan Salah Anabolik Paling Populer!"

  1. Halo sugeng, aku durung nate nggunakake steroid anabolik sajrone uripku, nanging aku seneng banget karo dianabol lan wis tuku, nanging aku pengin ngerti kepiye carane tpc pengin nggawe kabeh hak supaya bisa entuk keuntungan sing luwih apik lan njaga apa sing dakkarepake bakal entuk massa otot, tulung kirim email marang aku apa produke lan kepiye cara njupuk siklus, aku dudu pemula binaraga sing wis suwene setengah taun menyang gym , Kulo ngenteni wangsulan kulo matur nuwun.

  2. Carlos Ferreira gulart putra

    Hai, piye kabare. Aku bakal miwiti njupuk DIMABOL Aku pengin ngerti piro pil sing dijupuk saben dina lan yen bisa menehi, tpc matur nuwun sadurunge

    1. Luwih becik sampeyan lunga menyang dhokter olahraga utawa ahli endokrinologis tinimbang golek forum kanggo njaluk wangsulan.

  3. TPC Optimal Organshild, TPC kudu rampung sawise njupuk kabeh tablet. Aku nyaranake ngombe akeh banyu lan nyuda karbohidrat lan ngonsumsi luwih akeh protein.

  4. Halo sugeng kanggo informasi!
    Aku duwe 1,78m 75kg ectomorph, ditetepake kanthi ...
    Aku bakal nggunakake Diana, supaya entuk asil sing luwih apik, apa luwih becik tetep karo panganan lan tambahan karo Whey lan Bcaa utawa suplemen bakal dibuwang dhuwit sajrone siklus?
    Aku sabar ngenteni tanggepanmu .. Hug!

    1. wong, yen sampeyan arep siklus ing siklus iki utawa preduli saka siklus kasebut, sampeyan kudu menehi suplemen ing siklus kasebut

  5. kanca Douglas, luwih akeh sampeyan nggunakake protein tartamtu kayata (protein whey, albumin, karnivora)
    bakal dadi asil sing luwih konsentrasi, kanthi tembung iki, bakal mbantu sampeyan nambah nambah massa otot ”!
    amarga awak nuntut:
    40% protein
    Karbohidrat 40%
    20% lemu

    1. Endi vitamin lan mineral?
      Amarga kabeh sing dibutuhake yaiku: "Protein, Karbohidrat lan Lemak".
      Kanca, aku saranake luwih mikir nganggo sirah lan ora nganggo otot!

  6. Damaris Claudino Barbosa

    Kita ora kudu njupuk barang sing ora ditularake dhokter. Kita bisa ngalami serangan jantung sing gedhe banget. Ngambil lan lampus.

  7. Aku bakal miwiti siklus dina iki, aku kepengin ngerti yen sajrone siklus aku kudu ngombe obat utawa mung dps sanajan ing tpc?

  8. Sugeng siang, aku durung nate nggunakake steroid anabolik ing uripku, nanging aku seneng banget karo dianabol lan aku malah tuku, nanging aku pengin ngerti kepiye carane tpc pengin nggawe kabeh hak supaya bisa entuk keuntungan sing luwih apik apa sing bakal dakasilake ing massa otot, tulung kirim email kanggo aku apa produk lan kepiye cara njupuk siklus, aku dudu pamula binaraga sing wis lunga menyang gym setaun setengah, aku ngenteni wangsulanmu matur nuwun.

    1. Diego Tadeu da Silva Pereira

      Sugeng siang, aku durung nate nggunakake steroid anabolik ing uripku, nanging aku seneng banget karo dianabol lan aku malah tuku, nanging aku pengin ngerti kepiye carane tpc pengin nggawe kabeh hak supaya bisa entuk keuntungan sing luwih apik apa sing bakal dakasilake ing massa otot, tulung kirim email kanggo aku apa produk lan kepiye cara njupuk siklus, aku dudu pamula binaraga sing wis lunga menyang gym setaun setengah, aku ngenteni wangsulanmu matur nuwun.

  9. Halo. Aku bakal miwiti njupuk dianabol, pira sing kudu dak lakoni sedina ...
    Lan apa obat kanggo Tpc sajrone lan sawise siklus? Matur nuwun!

  10. Hai…. apik…. Aku pengin ngerti pirang-pirang pil sing kudu dakombe saben dina dianabol lan aku uga pengin ngerti perawatan apa sing kudu dakwenehake sawise CYCLE… Matur nuwun

  11. hello, aku nggunakake dianabol aku pengin ngerti rincian babagan siklus iki sing kudu daklakoni lan pirang-pirang pil sing kudu dakwenehake saben dina, tulungen amarga kuwatir aku ora nate njupuk watzap 84992105352

  12. Aku wis nggunakake dianabol 10mg saben wulan suwene, aku kepengin ngerti yen bisa ngrampungake 90 dina, utawa apa aku bakal lara Q aku wanita, lan Q apa ​​sing kudu dakkanggo sawise rampung?….

    1. Hai, piye kabare. Aku bakal miwiti njupuk DIMABOL Aku pengin ngerti piro pil sing dijupuk saben dina lan yen bisa menehi, tpc matur nuwun sadurunge

  13. Wong lanang, apa ana sing ngandhani yen Dbol bisa nyebabake infeksi kulit? Aku miwiti njupuk lan sawise seminggu, munculake rambut rawan sing sawise limang dina nggawa aku ing ruang operasi, dina iki aku duwe bolongan gedhe ing sikilku.

  14. Aku ora bakal nggunakake TPC, obat iki mung kasedhiya karo resep lan kanggo wanita kanker payudara, aku wis ngonsumsi steroid anabolik kayata Dece, Sustanon, Hemogenin lan Winstrol. Aku ora nate ngalami abnormal.

    1. 'Perawatan Pasca-Siklus' Jorge. Kudu ditindakake kapan wae sampeyan ngrampungake siklus, jangka panjang utawa cendhak, supaya ora ilang asil sing diolehake, saliyane detoksifikasi 'sebagian' organ sing ngolah anabolik.

  15. Aku wis ngombe tablet dianabol suwene 35 dina, umurku 52 taun.
    Aku mung entuk 5 kilo massa, nanging aku tambah akeh kekuwatan lan ora duwe kelainan, rasane apik banget .. ..

  16. sugeng siang, aku miwiti siklus karo dianabol lan aku njupuk saben dina liyane, luwih becik supaya tetep kaya ngono utawa ngetrapake saben dina?

  17. Sugeng siang, aku durung nate nggunakake steroid anabolik ing uripku, nanging aku seneng banget karo dianabol lan malah wis tuku, nanging aku pengin ngerti kepiye carane aku pengin nggawe kabeh sing bener supaya bisa entuk bathi sing luwih apik simpen apa sing bakal dakasilake ing massa otot, tulung kirim email kanggo aku apa produke lan kepiye cara njupuk siklus, aku dudu pamula binaraga sing wis lunga olahraga. 10 taun setengah, aku ngenteni wangsulan sampeyan matur nuwun.

  18. Diego Tadeu da Silva Pereira

    Sugeng siang, aku durung nate nggunakake steroid anabolik ing uripku, nanging aku seneng banget karo dianabol lan aku malah tuku, nanging aku pengin ngerti kepiye carane tpc pengin nggawe kabeh hak supaya bisa entuk keuntungan sing luwih apik apa sing bakal dakasilake ing massa otot, tulung kirim email kanggo aku apa produk lan kepiye cara njupuk siklus, aku dudu pamula binaraga sing wis lunga menyang gym setaun setengah, aku ngenteni wangsulanmu matur nuwun.

  19. Mung ngguyu nganggo informasi sing salah ,,, TPC (terapi siklus kirim) rampung sawise 10 nganti 12 minggu, sawise aplikasi pungkasan, wektu gumantung karo sing sampeyan lakoni, utawa nyuntikake.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: