Glepung buah gairah: Temokake kabeh mupangate lan carane nindakake!

glepung woh karep

Woh semangat iku woh sing bisa digawe resep sing enak, kabeh wis ngerti. Nanging apa sampeyan ngerti keajaiban tepung buah sing semangat? Digawe saka bagean putih saka kulit woh, ing kana sampeyan bisa ngekstrak macem-macem nutrisi kayata vitamin b3, fosfor, zat besi lan kalsium, saliyane ora ngemot lem. Penasaran karo mupangate? Ayo dakcritakake!

Kanggo opo iku

Tepung, amarga gizi akeh, bisa mbantu sampeyan ngatasi masalah lan nambah kesehatan. Priksa sawetara mupangate:

  • Tingkat Kolesterol sing Mudhunake

Kanthi duwe pektin ing komposisine, komponen iki nggampangake ngilangi kolesterol jahat (LDL) ing proses pencernaan. Supaya sampeyan bisa nyuda tingkat kolesterol lan dadi luwih sehat.

  • Ngapikake fungsi usus

Kanggo wong sing duwe usus sing kejebak, glepung woh semangat minangka sekutu sing apik. Nduweni serat akeh banget sing mbantu usus bisa mlaku kanthi bener.

  • Mbantu nglawan diabetes

Iki bisa mbantu nyegah lan ngobati diabetes. Iki amarga serat ing husk mbantu nyuda jumlah insulin sing tekan awak lan kanthi iki ngontrol glukosa getih kanthi nyuda pancang.

Apa glepung woh semangat ngilangi bobot?

Ya. Komponen kasebut uga bisa mbantu ngilangi bobot awak. Iki amarga:

  •  Glepung woh gairah ningkatake rasa satiety amarga saiki akeh serat. Mangkono, kanthi sithik panganan sampeyan bakal ngrasakake wareg lan kurang kalori.
  • Glepung woh gairah mbantu nambah metabolisme amarga ngontrol jumlah glukosa ing getih. Kanthi ngasilake kurang saka insulin, metabolisme sampeyan bakal cepet lan ora nglilani sampeyan nglumpukake lemak. Kanthi cara iki sampeyan bakal ngobong lemak luwih cepet.

glepung woh karep

Carane nggawe?

Glepung woh gairah bisa digawe kanthi gampang ing omah. Cukup disisihake sethithik wektu lan jumlah kasebut bakal lunas lan sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang dina. Priksa resep:
Úa:

  •  5 cangkang woh semangat

Mode Preparation:
Pisanan, wisuh kabeh omah woh sing apik. Lebokake omah sing wis diresiki ing loyang lan panggang. Bakal apik nalika garing lan rapuh. Copot saka oven lan ngenteni adhem. Banjur pukul kulit ing blender nganti dadi glepung. Sawise entuk konsistensi, cukup dikonsumsi lan cadangan ing pot kanthi tutup.
Kanggo njupuk, sing dituduhake bisa ngrasakake kabeh mupangat sing disebutake yaiku 2 sendok makan glepung buah semangat saben dina. Disaranake sampeyan njupuk sadurunge mangan utama, kayata nedha awan lan nedha bengi. Nanging penting kanggo negesake manawa konsumsi kudu diiringi segelas banyu sing apik supaya tetep terhidrasi lan efek kenyang dadi efektif. Sampeyan bisa milih ngonsumsi sendok tepung kosong utawa dicampur karo panganan liyane kanggo nambah rasa. Sawetara pilihan sing apik kanggo ngeterake glepung yaiku salad buah, ubi kayu, yogurt, pai, jus ijo lan kuah.
glepung woh karep

Resep tepung gairah

Saliyane nambah glepung karo panganan liyane, sampeyan bisa nggawe glepung dadi panganan. Priksa resep kanggo kue sing entheng lan enak iki!

  • Kue glepung woh gairah kanthi semangat lemon

Úa:

  • 2 endhog
  • 2 gelas gula
  • Lemon semangat kanggo rasa
  • 4 sendhok minyak
  • 1/4 cangkir banyu
  • 3/4 cangkir glepung buah gairah
  • Uyah 1 sendhok teh
  • 1 lan 1/2 cangkir glepung beras
  • 1 sendhok makan bubuk

Cara nggawe:
Beat endhog, gula, semangat lemon, uyah lan banyu. Tambahake saben bahan sithik demi sithik supaya adonan dadi alus lan mulus. Lebokake campuran ing mangkuk banjur tambah glepung woh sing semangat, tepung beras lan ragi. Aduk nganti adonan krime. Panggang sajrone 45 menit lan yen wis rampung, cukup mateni lan ngenteni adhem!
glepung woh karep

Glepung woh gairah ing kapsul

Saliyane glepung sing disiyapake ing omah, sampeyan uga bisa mangan glepung buah sing hasrat ing versi kapsul. Cenderung dadi pilihan sing luwih apik kanggo wong sing ora duwe wektu kanggo nyiyapake lan ngombe. Kapsul luwih gampang nggawa ing tas lan menehi fleksibilitas nalika njupuk. Ana sawetara merek sing adol tepung woh-wohan semangat ing kapsul sing bisa dituku ing toko utawa online kanthi khusus. Regane pot 500 mg sing isine 60 kapsul udakara R $ 32.

1 comentário em “Farinha de maracujá: Descubra aqui todos os seus benefícios e como fazer!”

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: