Chickpeas: Deleng mupangate lan carane nyiyapake panganan istimewa iki ing omah!

O cah ayu iki minangka jinis sereal sing akeh digunakake lan dikonsumsi, utamane kanggo wong sing ngetutake a panganan vegan, yaiku salah siji sing ora nganggo produk kewan. Iki amarga minangka gandum sing akeh protein lan nyedhiyakake kebutuhan protein kanggo wong sing urip tanpa daging.

Ing topik ing ngisor iki, sampeyan bakal sinau babagan mupangate utama pitik, uga resep sing bisa digawe karo sereal iki ing omah. Priksa!

[Toc]

Mupangate

mupangat cah ayu

Chickpeas sugih banget ing serat lan iki mbantu kabeh proses sistem pencernaan lan mbantu wong ngilangi bobot, ngilangi lemak lan karbohidrat sing ora dikepengini. Kajaba iku, kapasitas protein sing dhuwur nggawe sampeyan duwe massa tanpa lemak sing dhuwur, sing bakal ndadekake awak luwih kuwat lan sehat.

Keuntungan liyane sing penting banget yaiku mbantu ngilangi glukosa ing getih, sing apik banget kanggo sing ngalami diabetes utawa bisa uga ngalami masalah kesehatan. Gandum kasebut mbantu masalah sistem jantung liyane, kayata nyuda kolesterol ala, tekanan darah tinggi lan liya-liyane.

Sing duwe masalah balung uga kudu ngonsumsi pitik. Sugih karo nutrisi kayata kalsium lan fosfor sing njaga kekuwatan lan ketahanan organ-organ penting ing awak manungsa.

Kanggo wanita, mangan panganan sing enak iki penting banget. Sereal mbantu nyegah malformasi janin, sugih banget karo asam folat, nambah toko zat besi sing diilangi nalika haid lan mbantu nyuda resiko kanker payudara.

Pinten

Sampeyan bisa nemokake cah ayu ing toko khusus kanggo adol produk alami lan ing sawetara supermarket sing luwih lengkap, kanthi opsi liyane. Regane beda-beda gumantung saka saben wilayah, nanging sampeyan bisa nemokake kilo gandum garing ing situs web kanthi 12 nganti 15 reais. Murah banget lan apik banget amarga bisa lunase sawise hidrasi.

Ayam Goreng

pitik masak

Cara paling apik kanggo nggawe kacang ayam yaiku hidrat ing banyu supaya ukurane tuwuh lan nawakake luwih akeh pawon. Sampeyan uga bisa masak, yen sampeyan pengin nggawe jinis sajian tartamtu.

Oalah, sampeyan kudu hidrat luwih dhisik. Dadi, wenehake gandum kasebut direndhem sajrone rong jam ing mangkuk utawa piring kanthi banyu. Sawise iku, sampeyan bisa miwiti persiyapan.

kacang panggang

kacang panggang

Didol minangka cemilan ing toko panganan kesehatan. Minangka industri, kasedhiya karo pengawet, sodium lan unsur liyane sing ora sehat, saliyane rempah-rempah buatan.

Nanging sampeyan uga bisa roti panggang lan nggawe cemilan kacang ayam ing omah. Super renyah lan akeh pengalamane lan bakal dadi panganan pembuka kanggo mangan dhewe utawa kulawarga lan tamu.

Pitik Chickpeas

Burung panggang bisa digunakake kaya kacang panggang. Tansah ngumbah sereal sadurunge digunakake, banjur garing, minyak, bumbu lan panggang udakara 30 menit. Cemilan asli bakal metu saka wajan.

Apa resep sing paling apik?

burger cukpea

Chickpeas biasane digunakake kanggo wong sing ora ngonsumsi daging kaya dene peran daging. Dadi, masarakat padha mangan sega, kacang buncis, salad, kentang lan kacang-kacangan tinimbang daging sapi utawa pitik.

Mangkene, resep sing paling apik yaiku sing ngubah cah ayu dadi steak nyata. Pilihan sing apik yaiku steak hamburger cah ayu.

Sampeyan bakal nghidrasi kacang buncis ing banyu sing umob paling ora telung jam lan ngganti banyu saka godhok iki kaping telu. Yen wis rampung, sampeyan bakal garing kacang hidrasi lan sijine ing kompor tekanan kanggo masak. Ayo masak suwene 30 menit.

Kanggo nggampangake ngilangi cangkang, uncalake kacang ing wadhah utawa wajan liyane kanthi banyu adhem banget. Banjur sampeyan bakal njupuk kacang sing dikupas lan dilebokake ing wajan kanggo tumis bawang lan bawang putih. Sampeyan nambah rempah-rempah sing disenengi, kayata kunir lan uyah.

Campuran wis siyap, saiki wayahe nggiling cabe dadi tempel, nambah gandum cilik lan bentuk steak. Sampeyan bisa nggunakake steak iki kanggo dipangan nganggo panganan utawa hamburger.

Yen sampeyan seneng tips iki, nuduhake teks iki ing jaringan sosial!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: