Squats: Apa latihan sing paling apik? Priksa tips apik tenan!

jongkok

Umume wong sing kepengin duwe glute sing gedhe, tegas lan jelas kudu squat kanggo entuk asil sing dikarepake, amarga wiwit wulan latihan sampeyan bisa ndeleng manawa bokong sampeyan wis tuwuh. Nanging sadurunge sampeyan miwiti jongkok, sampeyan kudu ngerti latihan iki kanthi apik, mula aku nyiyapake artikel iki.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan jongkok, artikel iki kanggo sampeyan, tetep bareng karo kita lan deleng kabeh babagan ing ngisor iki!

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Kanggo squat iku kanggo opo?

Squat minangka latihan lengkap sing mbantu nggarap bokong, paha lan uga punggung, lan kanthi olah raga iki, bisa ngilangi bobot awak, nggawe otot dadi kuwat lan malah bisa nyuda selulit, lan amarga iki mupangate digunakake kanthi umum dening pria lan wanita.

Nalika nindakake squat, bisa uga wong kasebut duwe postur awak sing luwih apik, mula cocog banget kanggo sing nindakake kegiatan fisik ing gym uga ing omah.

Apa mupangate?

Kanthi nindakake squat kanthi bener, bisa uga wong kasebut duwe akeh mupangat, kalebu sing utamane bisa disorot:

  • tuwuh gluteal
  • Ngurangi flididitas
  • kaku sikil
  • Ngencengi paha
  • Mbantu postur sing bener
  • Latihan sing gampang ditindakake.
  • Tulung ing Ngobong Lemak
  • Ora prelu kurung kurung

Como você pode ver, fazer agachamentos é fundamental para melhorar sua qualidade de vida e ainda para que você consiga ter uma definisi otot, por isso você deve fazer esse exercício corretamente para conseguir esses resultados.

MACA >>>  Nglangi: Apa mbantu sampeyan ngilangi bobot? Apa mupangate? Lan kanggo bayi? Nguatake otot sampeyan?

Wong sing squats kanthi bener bakal entuk asil sing apik banget wiwit minggu latihan kaping 8.

Kowe ngerti carane nyingkiri OVERTRAINING? TANPA RAGU!

Apa jinis squat sing paling apik?

Beda karo apa sing dibayangake wong, ora mung siji jinis jongkok, mula bisa uga saben wong milih sing paling disenengi kanggo olahraga.

Priksa jinis utama jongkok ing ngisor iki

Jus

sumo jongkok

Kanggo nindakake squat sumo, sampeyan butuh sikil supaya diculik, mula saliyane entuk mupangat olahraga tradisional sampeyan isih bisa nggarap otot paha ing njero.

Terra

terra

O agachamento terra é excelente principalmente para ajudar a melhorar a postura. Além do mais, esse tipo de agachamento, por ser feito com peso, ainda irá ajudar no nglencerake e na definição muscular mais rápida.

hack

hack squat

Kanggo nggawe squats luwih lengkap lan nggedhekake asil, pilihan sing apik yaiku nggawe Hack, sing nggunakake piranti khusus supaya sampeyan bisa nggarap kabeh otot sikil.

Smith

smith

Smith squats yaiku sing digawe ing mesin olahraga, sing kalebu barbel sing dipasang ing rel sing bisa nuntun wong supaya nindakake olahraga kanthi bener.

búlgaro

jongkok bulgarian

Jongkong Bulgaria, uga dikenal minangka jongkok sepihak, yaiku nalika gerakan ditindakake mung nganggo sikil. Kanggo nindakake olahraga, wong kasebut kudu duwe sikil siji ing ngarep lan sisih liyane ing bangku.

Nyekel bobot ing tangan, wong kudu ngarahake menyang sikil ngarep nalika olahraga.

Pira sampeyan kudu nindakake saben dina?

Ora ana jumlah jongkok sing bener sing kudu sampeyan lakoni saben dina, amarga iki bakal beda-beda saben wong, gumantung saka jinis awak, wektu, lan uga kekarepan olahraga.

MACA >>>  Balet Fitness

Sing paling disaranake kanggo sing pengin duwe asil sing apik karo squat yaiku nindakake 3 set 12 repetisi. Kajaba iku, kanggo miwiti, disaranake dheweke nggawe jongkok sing paling gampang, mula dheweke bisa nggunakake sing luwih rumit lan luwih abot.

Nanging sadurunge sampeyan miwiti latihan kasebut, konsultasi karo profesional pendidikan jasmani supaya dheweke bisa menehi pandhuan sing bener babagan cara nindakake olahraga kasebut.

Sapa sing Bakal Jongkok?

Wong sing nggoleki definisi otot, nyuda bobot lan tuwuh gluteal kudu squat, yen ora ana kontraindikasi medis.

Apa sampeyan duwe kontraindikasi?

Ora kabeh wong bisa nindakake jongkok, mula luwih becik golek dhokter supaya dheweke bisa menehi katrangan manawa ora.

Apa sampeyan duwe pitakon? Ninggalake komentar!

Tags:

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: