Boldenone: ngerti kabeh babagan obat iki sing asring digunakake para atlit

kandel

Se você é praticante de hipertropi, gosta de ter músculos, ou busca ter um corpo sarado, provavelmente já ouviu falar da Boldenona. Esse remédio, apesar de ter o uso proibido, é utilizado por vários atletas para conseguir força muscular.
Nos tópicos a seguir, você vai conhecer toda a verdade sobre o Boldenona. O que ele é, kanggo apa, quais seus Efek samping e outras dúvidas comuns a quem busca ter um corpo definido e forte. Veja!

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Sing endi?

O Boldenona é um steroid anabolizante que usa como base a testosteron artificial, feita em laboratório. É um remédio utilizado apenas em animais, não pode ser comercializado e nunca foi pelos meios legais.
Porém, algumas pessoas buscam o mercado ilegal para comprar esse produto, fazer ciclos e ganhar massa otot. A maioria até sabe dos riscos, mas, mesmo assim, mantém a ideia de tomar um remédio feito para animais que pesam toneladas.

Efek Boldenone

Minangka steroid anabolik, Boldenone duweni efek samping. Ing kasus wanita, ana kenaikan rambut ing awak sing signifikan lan swara sithik. Uga tuwuh otot lan balung nom umume lanang. Ana risiko kanker payudara lan jinis liyane sing mbebayani, ing antarane masalah kesehatan sing beda-beda lan serius.
Em homens e em mulheres os problemas podem se agravar em órgãos vitais como o fígado e os ginjel que não suportam a carga de hormônio e acabam sendo atacados e sem a força de regenerar, o que pode causar hepatite, cirrose e, até mesmo, a morte.
Kajaba iku, khusus kanggo pria, panggunaan testosteron buatan nyandhet produksi testosteron alami lan, kanthi kemungkinan, ana kemungkinan masalah degdegan, ejakulasi dini, ilang vitalitas, impotensi seksual lan subur.
Efek negatif gedhe banget lan kabeh iki isih bisa diiringi macem-macem jinis kanker sing bisa nyerang pria lan wanita.

MACA >>>  deposteron

Landerlan?

Landerlan minangka jeneng perusahaan sing adhedhasar ing Paraguay sing kanthi ilegal adol macem-macem steroid anabolik. Dheweke dikirim menyang para pedagang Brasil sing nuli diwarisake menyang wong sing pengin duwe awak sing ditemtokake.
Salah sawijining produk utama sing didol Landerlan yaiku, Boldenona. Bisa dituku langsung saka Paraguay utawa dening para pedagang.
Merek iki uga adol produk hukum liyane, kayata suplemen lan protein whey, nanging kondhang ing lapangan kanthi tepat amarga adol ilegal steroid anabolik.

Boldenone Equifort

Equifort minangka jeneng perdagangan sing diwenehake karo Boldenone sing didol kanthi sah ing toko hewan kanggo digunakake ing kewan gedhe. Asring, masarakat tuku obat iki ing toko kasebut lan digunakake ing awake dhewe.
Perawatan ing kasus kasebut kudu tikel, amarga jumlah sing didol lan diterangake ing insert paket sing digunakake yaiku kanggo kewan sing bobote ton. Dosis kaya ing manungsa bisa nyebabake mati mendadak.

Bula

Lebokake paket Boldenone jelas banget amarga mung obat kanggo panggunaan hewan. Dheweke ujar manawa ora bisa digunakake dening manungsa. Kabeh efek sisih diterangake ing kene kanggo nyegah wong sing tuku obat iki kanthi niat ngombe.

Nilai Boldenone

Rega Boldenone sing sah, yaiku sing didol menyang kewan ing toko-toko hewan lan merek Equifort, regane udakara 100 reais saben 10 ml obat kasebut.
Merek iki uga duwe opsi kanthi jumlah mililiter sing luwih gedhe sing regane 600 reais. Malah kanggo kewan, Boldenona butuh resep dokter hewan kanggo didol. Toko kewan sing adol obat iki tanpa resep bisa didenda, sing dicekel lan perusahaan malah ditutup.

MACA >>>  Halovar Testo: Temokake mupangate lan yen pancen bisa digunakake!

Steroid aman?

Sawise maca liyane babagan Boldenone, sampeyan bisa uga mikir apa steroid aman utawa migunani. Mula, manual tips lan instruksi sing nyritakake babagan steroid anabolik digawe dening guru Ed Fisik Ricardo de Oliveira.
Ing pandhuan Formula Raksasa, dheweke ngandhani RAHSIA steroid anabolik. Apa pantes dijupuk? Apa dheweke aman? Apa dheweke pancen kerja?
Com sua experiência na musculação e graduação em farmácia com pós em bioquímica, o prof. Ricardo realizou diversos estudos para montar um guia completo que promete auxiliar quem quer ilang bobot e ficar hipertrofiado de forma SEGURA e EFICAZ.
Pengin ngerti luwih lengkap? Klik ing tombol ing ngisor iki lan ngerti apa Formula Raksasa.
Tetep dirungokake! Yen sampeyan isih duwe pitakon babagan nggunakake Boldenone, wenehi komentar ing ngisor iki.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: