Cara nyuda pinggul: Kepiye olahraga ing omah? Apa perawatan estetis sing paling apik?

Akeh wanita ngimpi duwe awak sing ayu lan pinggul cilik, kaya "awak gitar" sing misuwur. Nanging, kita ora mesthi duwe pinggul sing lancip alami, mula saben dina nggoleki cara nyuda pinggul mundhak.

Yen sampeyan pengin duwe pinggul sing langsing, ngerti manawa ana sawetara latihan lan perawatan estetis sing bisa mbantu sampeyan. Terus maca artikel iki lan priksa apa sing bakal ditindakake!

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Kepiye cara nyuda pinggul nganggo olahraga?

Yen sampeyan nindakake olahraga sing bener, sampeyan bakal entuk nyuda lemak sing dilokalisir lan entuk pinggul langsing sing wis diidham-idhamake. Latihan sing paling cocog yaiku olahraga ing wilayah weteng.

Sawetara latihan kanggo sampeyan sing nggoleki cara nipis pinggul yaiku:

adu bantheng

Sampeyan kudu mlaku paling ora kaping 3 kaping seminggu, kanthi wektu minimal saben mlayu 30 menit, sing bisa ana ing treadmill utawa ing dalan, gumantung karo pilihan sampeyan. Lari iki bakal mbantu ngilangi udakara 250 kalori.

Jongkok

Jongkok uga olahraga sing bisa mbantu nyuda pinggul amarga sikilmu bakal kenthel lan nggawe pinggul sampeyan katon luwih tipis.

posisi papan

Supaya sampeyan bisa nggarap otot weteng, pilihan sing paling apik yaiku tetep ing posisi plank, lan olahraga sampeyan mung kudu 3 menit saben dina.

Mlaku

Mlaku uga bisa mbantu nyuda pinggul kanthi gampang, nanging kudu mlaku kanthi cepet. Sampeyan kudu mlaku 45 menit nganti 1 jam paling ora 3 kali seminggu kanggo entuk asil sing dikarepake.

MACA >>>  Latihan fungsional: Apa? Apa mbantu ngilangi bobot? Apa mupangate?

Nyuwun pandhuan kanggo ahli pendidikan jasmani supaya dheweke bisa ngerti apa latihan sing paling apik kanggo entuk sabuk pestle.

cara ngencerake latihan pinggang

Mangan opo

Panganan uga bisa pengaruh akeh kanggo wong-wong sing looking kanggo slim pinggul, amarga yen sampeyan mangan panganan sing bener ing diet imbang bisa uga. bobote bobote lan akibate duwe pinggul sing luwih tipis.

Saenipun, sampeyan mangan sethithik, nanging mangan sedina muput supaya sampeyan ora keluwen. Menehi pilihan kanggo panganan sing kurang kalori, kayata sereal, woh-wohan lan sayuran.

Sawetara panganan sing kudu ditambahake ing panganan yaiku:

  • Kacang Brasil
  • Oats
  • Linseed
  • Kayu legi
  • Endhog
  • Iwak
  • manuk tanpa kulit
  • Legumes
  • Verduras
  • Frutas
  • lombok
  • Teh ijo

Kajaba iku, penting banget supaya sampeyan ngindhari produk sing akeh lemak jenuh, produk olahan lan minuman beralkohol.

Konsultasi a ahli nutrisi supaya bisa menehi rencana meal tartamtu kanggo goal.

Apa sing kudu ditindakake KALAH PUTIH? Deleng TIPS AWESOME!

Pangobatan estetika

Sampeyan uga bisa nggunakake tipis kanthi perawatan estetis, kayata:

liposculpture plester

Perawatan iki ditindakake kanthi nggunakake krim sing efek pangucuran. Pita uga ditrapake supaya panyerepan produk ing kulit luwih apik.

Saluran limfatik

Saluran limfatik mbantu ngilangi cairan sing berlebihan lan nyuda garis pinggang saka aplikasi pisanan. Nanging, perawatan kasebut mung efektif kanggo wong-wong sing duwe retensi cairan.

Lipocavitation

Prosedur iki kalebu nggawe pijet kanthi nggunakake piranti ultrasonik, saengga tembok sel lemak bakal rusak lan wong kasebut bisa ngencengake pinggul.

MACA >>>  Nglangi: Apa mbantu sampeyan ngilangi bobot? Apa mupangate? Lan kanggo bayi? Nguatake otot sampeyan?

estetika

Kepiye cara nipis pinggul ing omah?

Lan yen sampeyan lagi golek cara nyuda pinggul tanpa nggawe prosedur sing rumit, pilihan sing paling apik yaiku nggunakake perawatan krasan.

Priksa ing ngisor iki sing paling apik.

nganggo senar

Prosedur iki gampang banget, sampeyan mung kudu naleni tali ing weteng, kanthi iki sampeyan kudu nduwe postur sing luwih apik lan bakal nggawe otot tetep dikontrak nganti suwe, lan akibate mbantu nyuda pinggang.

nganggo tali

Cara liya kanggo nipis pinggul yaiku nggunakake a sabuk modeling, mula bisa mbantu ngompres wilayah sing nggawe siluet luwih tipis.

Nanging, penting kanggo negesake manawa sabuk kasebut aja digunakake suwene pirang-pirang jam, mula luwih becik nggunakake nalika pengin pinggul cekak.

wadon X

Yen sampeyan pengin njaluk nyisihaken saka lemak bayangan sapisan lan kanggo kabeh, ngedongkrak ngleksanani malah luwih, sampeyan kudu ngerti Feminy X. Iku dikembangaké karo kapsul pinter saged nyerep lan mbusak lemak, saéngga ngurangi bobot, remodeling awak, akselerasi The metabolisme, godhong padharan warata lan isih, gelut cellulite.

Kanthi Feminy X, sampeyan bakal duwe pinggul sing tansah diimpi-impi, tanpa kudu mateni awak ing gedung olahraga. Kajaba iku, kanthi rumus sing luar biasa lan cerdas tanpa contraindications lan Efek samping, sampeyan bisa ngontrol napsu lan break, ilang bobot kanthi alami.

Botol X Finy

Pancen kerjane? Wutah iku?

Ya! Sampeyan bisa yakin babagan kredibilitas lan asil Feminy X, kepuasan dijamin. Iku kasusun saka a suplemen alami adhedhasar Psyllium, guarana lan kromium ing kapsul, sampeyan bisa ndeleng asil ing sasi pisanan nggunakake.

Apa sampeyan pengin ngilangi bobot kanthi alami lan pungkasane duwe awak sing diidham-idhamake? Klik ing tombol ing ngisor iki lan tuku Feminy X saiki!

MACA >>>  Simulator tangga: Temokake demam gym anyar!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: