Saxenda Slimming, keuntungan lan efek sisih

Saxony Apa worth iku? efek sisih

Apa Saxenda lan tujuane

Liraglutide minangka obat suntik subkutan ing Label sing digunakake kanggo perawatan obesitas, digawe ing 2016. Iki minangka zat sing padha karo Victoza, sing digunakake kanggo ngobati diabetes, nanging ing dosis sing luwih gedhe saka 0,6 nganti 3,0 mg / dina. Panggunaan kasebut ora nyebabake hipoglikemia. 

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Apa gunane Saxenda?

Panggunaan saxenda dianjurake kanggo perawatan obesitas, diabetes lan nyuda lemu awak 

Kepiye cara kerja saxenda ing awak?

Iki minangka obat sing niru efek kasebut, yaiku, minangka analog saka GLP-1, hormon sing diprodhuksi ing saluran pencernaan, nundha ngosongake lambung lan menehi rasa kenyang lan kenyang. Uga tumindak ing sistem saraf pusat, ing tengah rasa kenyang, nyuda kepinginan kanggo mangan. 

Kepiye saxenda mengaruhi metabolisme?

Bisa nambah sekresi insulin dening pankreas nalika tingkat glukosa getih mundhak, nambah kontrol glikemik. 

Saxenda lan insulin: 

Sanajan nambah sekresi insulin, liraglutide dudu insulin, kaya sing dikira akeh wong. Iki minangka analog GLP-1 sing nambah produksi insulin nalika glukosa mundhak. 

Keuntungan saka Saxony:

  • Mbantu ing proses reedukasi panganan 
  • Kanthi nyuda rasa keluwen, nggampangake pasien kanggo njaga diet sing diwenehake dening ahli nutrisi kanggo ngontrol bobot, nyengkuyung proses mundhut bobot.
  • Ngontrol glukosa getih ing pasien diabetes 
MACA >>>  Wijen: Nggo opo? Jinisipun Apa sampeyan pancen ngilangi bobot?

Kepiye carane saxenda ilang bobot?

Saxenda ilang bobot kanthi nyuda asupan kalori, amarga tundha pengosongan lambung lan menehi rasa kenyang. 

Apa wektu digunakake kanggo ilang bobot?

Kanthi duwe tumindak stabil ing awak lan durasi 24 jam, bisa digunakake kapan wae, nanging kanggo nikmati keuntungan saka kontrol napsu, dianjurake supaya bisa digunakake ing wayah esuk. 

Apa wektu digunakake kanggo gain massa otot, hypertrophy?

Nalika nggunakake saxenda sampeyan kudu ngelingi yen napsu bakal suda lan sampeyan bakal ngalami defisit kalori. Kanggo menang massa otot kita kudu keluwihan caloric, sing, nggunakake ora sih ing gain massa otot

Carane njupuk saxenda lan kanggo apa
Carane njupuk saxenda lan kanggo apa

Saxony lan alkohol

Salah sawijining reaksi salabetipun nggunakake Saxenda yaiku pankreatitis, mula konsumsi alkohol ora dianjurake. 

Apa sing kudu dipangan nalika nggunakake saxenda?

kanggo ilang bobot:

Konsumsi panganan sing lengkap, jumlah serat kaya sayuran lan woh-wohan, protein tanpa lemak lan nyuda lemak. Ngindhari panganan olahan lan luwih seneng Ing Natura. 

kanggo entuk massa:

Panggunaan bisa uga ora milih entuk massa otot, nanging kita bisa nyegah katabolisme okehe, ngonsumsi jumlah cukup saka protein fractionated sak dina, karo luwih pangan kabèh, jumlah apik saka serat lan menehi luwing seneng kanggo ing alam pangan . 

Suwene sampeyan bisa nggunakake saxenda?

Amarga dosis tambah saben minggu miturut toleransi pasien, durasi perawatan banget individu, amarga sing cocog yaiku tekan dosis terapeutik 3mg / dina, yaiku dosis sing paling akeh asil.

Apa ana bedane antarane dosis saxenda lanang lan wadon?

Ora ana bedane ing dosis wanita utawa lanang saka obat saxenda. 

MACA >>>  Cuka Apel: Apa mupangate? Apa sampeyan pancen ngilangi bobot?

Suwene pena saxenda tahan?

Iku bakal gumantung ing dosis saben dina sing diwènèhaké dening dhokter, nanging contone, yen 3 mg / dina (dosis maksimum) wis diwènèhaké, pen sampeyan bakal kanggo 6 dina, yaiku, 5 pen / sasi bakal dibutuhake. 

Efek samping

  • mutah-mutah
  • Mual
  • Diare
  • Gastritis

Pitakonan UMUM: 

- nyusoni lan nyusoni

Sampeyan ora bisa digunakake dening wanita lactating amarga diekskripsikake ing susu ibu. 

- saxenda lan pankreatitis

Kontraindikasi kanggo pasien sing duwe riwayat pankreatitis.

- saxenda lan sibutramine

Padha ora bisa digunakake kanthi cara sing padha. Sibutramine nambah pengeluaran energi lan nyepetake metabolisme . Panggunaan bebarengan gumantung ing saben organisme. 

-asil saxenda, iku bisa?

Kerjane yen digabungake karo latihan fisik lan pemantauan nutrisi, kanthi rata-rata kurang saka 6 nganti 8 kg. 

-saxenda utawa victoza?

Loro-lorone duwe zat sing padha, nanging pangaturan Victoza nganti 1,8 mg, yaiku dosis terapeutik kanggo ngontrol diabetes, dene Saxenda duwe regulasi nganti 3,0 mg, dosis sing disaranake kanggo perawatan obesitas. 

- saxenda lan pasa:

Obat kasebut bisa digunakake ing weteng kosong, nanging konsumsi panganan dianjurake sajrone 1 jam. Puasa intermiten ora dianjurake, amarga salah sawijining efek obat kasebut yaiku nyedhiyakake defisit kalori amarga watesan kalori. 

- Saxenda ngilangi keluwen?

Iki minangka obat sing niru efek kasebut, yaiku, minangka analog saka GLP-1, hormon sing diprodhuksi ing saluran pencernaan, nundha ngosongake lambung lan menehi rasa kenyang lan kenyang. Uga tumindak ing sistem saraf pusat, ing tengah rasa kenyang, nyuda kepinginan kanggo mangan.

Saxenda : Carane nggunakake 

Lebokake dosis sing disaranake menyang pena. Nggawe pleat kanggo misahake jaringan subkutan lan aplikasi langsung menyang weteng, 2 driji adoh saka puser. Jarum iku apik lan proses ora krasa lara. Enteni 5 detik nganti kabeh cairan metu saka pena. Penting kanggo tansah beda-beda situs aplikasi. Jarum diganti karo saben aplikasi. Pena kudu disimpen ing kulkas kanthi suhu 2 nganti 8 ° C. 

MACA >>>  Sup Ajaib: Resep kanggo ngilangi bobot kanthi mangan kanthi apik! Detox, Dukan, Low Carb...

Saxenda: kontraindikasi:

  • wanita meteng
  • ing 18 taun
  • riwayat pankreatitis  

-rega saxenda lan ngendi tuku

Amarga obat anyar iki, regane isih dhuwur, wiwit saka R $ 500,00 nganti R $ 900,00. Didol kanthi resep medis lan bisa ditemokake ing toko obat / apotek utama. Rincian penting liyane yaiku jarum didol kanthi kapisah, lan ora kalebu ing total biaya produk. 

Suplemen sing padha karo saxenda:

Chromium Picolinate: Ajuda a reduzir o apetite, controla a fome e reduz a glicemia 

SlimCarb: Nyuda panyerepan lan pencernaan lemak lan karbohidrat.

Spirulina: Tumindak minangka suppressant napsu amarga ngarsane phenylalanine relatif dhuwur, kang tumindak ing pusat napsu. 

Garcinia Cambogia: Dituduhake ing perawatan obesitas, mbantu nyuda glukosa serum ing diet sing sugih karbohidrat. 

Tarif murah: Mbantu nyuda pembentukan lan akumulasi lemak awak.

Panggunaan obat iki kanthi resep medis lan ora ngilangi owah-owahan gaya urip kayata reedukasi diet, olahraga fisik, manajemen stres e kualitas turu .

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane nambah diet, jadwal janjian online.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: