Kontrasepsi lan hipertropi: Apa kontrasepsi mbantu utawa ngalangi?

kontrasepsi lan hipertropi

Sawetara panliten nuduhake yen wanita sing nggunakake kontrasepsi bisa uga luwih angel entuk dhuwit. massa otot, por ficarem com excesso de progesterona (hormônio feminino), que é o hormônio responsável pela gordura no corpo, dificultando assim a hipertropi.

Por conta disso, muitas mulheres optam por usar esteróides anabolizantes que tenham testosteron (hormônio masculino) em sua composição, porque ele é o principal hormônio para a hipertrofia, para potencializar e agilizar os resultados.

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Nanging sawetara ahli pracaya sing langkah iki radikal banget, lan produk liyane bisa nggawa asil kaya apik, tanpa nyebabake Efek samping sing provokes testosteron. Kita bakal nerangake kabeh lan menehi sawetara opsi ing teks iki, supaya sampeyan bisa mbangun otot lan duwe awak sing dikarepake.

Apa kontrasepsi mbantu utawa ngalangi?

Umume profesional lan ahli ujar manawa nggunakake kontrasepsi ngalangi hipertropi lan nyuda asil sing bisa sampeyan lakoni.

Iki amarga sawetara kontrasepsi nyegah produksi alami estradiol, sing dadi komponen sing penting kanggo asil hipertrofik ing wanita, saengga wanita angel entuk asil hipertropi sing luwih apik. 

Kajaba iku, wong duwe meh 30 kaping testosteron luwih saka wanita, lan nggunakake kontrasepsi bisa luwih nyuda jumlah testosteron ing. awak, ngalang-alangi proses anabolik lan bisa uga nyebabake katabolisme, yaiku angel kanggo njaga massa ramping (otot).

MACA >>>  M Dhol

Kanggo menehi ganti rugi, akeh wanita nggunakake steroid anabolik sing ngemot testosteron, nanging penting kanggo ngerti manawa nggunakake zat kasebut bisa nyebabake efek samping.


Yen sampeyan mikir babagan miwiti nggunakake steroid anabolik, nanging isih duwe mamang bab cara tengen kanggo njupuk wong-wong mau supaya sampeyan ora sijine kesehatan ing resiko lan utamané, njaluk asil apik, disaranake sampeyan njaluk ngerti Buta kang Formula. Iku kursus online ing ngendi sampeyan bakal sinau kabeh babagan steroid, sing paling apik kanggo sampeyan, carane njupuk bener, carane nindakake therapy kirim siklus, lsp. kasengsem? Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap!


Apa risiko nggunakake steroid anabolik ing wanita?

Anabolisme minangka hormon alami utawa sintetis, lan kaya zat apa wae, uga menehi efek samping kanggo pria lan wanita, kayata nambah kukul (komedo lan jerawat), rambut rontog, retensi cairan lan tekanan darah saya akeh, kayata. Ing kasus tartamtu wanita, kajaba iki, reaksi liyane bisa uga kedadeyan, kayata swara sing jero lan rambut sing luwih gedhe, sing disebabake kakehan testosteron (hormon pria) ing awak. Kajaba iku, bisa nambah klitoris, lan nyebabake penyimpangan utawa gangguan menstruasi, nyusut susu lan nambah nafsu makan lan sensasi libido. 

kontrasepsi lan hipertropi

Apa steroid anabolik sing paling digunakake wanita?

Kaya sing wis diandharake, steroid anabolik minangka hormon, lan amarga komposisine, sawetara luwih ditoleransi wanita tinimbang liyane. Yen sampeyan pengin nggunakake zat kasebut kanggo nambah massa otot, ayo sebutkan steroid anabolik sing paling akeh digunakake para wanita, mula sampeyan bisa nggawe siklus miturut kabutuhan:

Boldenone:

Ora duwe akeh hormon pria, lan iki minangka zat sing umure setengah awet, yaiku efek sing ditambahi, lan yen nyebabake efek samping, bisa uga suwe banget ilang.

MACA >>>  Stanozolol: Nggo opo? Apa sampeyan ngilangi bobot? Apa efek sampinge? Ngerti!

Deca Durabolin (Nandrolone):

Iki minangka steroid anabolik sing paling populer, lan digunakake dening pria lan wanita. Iki bisa mbantu nambah bobot kanthi nambah massa otot, nanging bisa nyebabake virilisasi, yaiku nggawe pangowahan ing awak wanita sing katon kaya awak lanang (kayata tuwuh rambut lan kenthel swarane).

Oxandrolone (dikenal minangka Anavar utawa Lipidex):

Iku sing paling digunakake dening wanita amarga iku paling apik ing syarat-syarat virilization, nanging bisa nimbulaké nyuda bobot awak, amarga mung ndukung wutah saka massa mimpin (proses disebut Cutting).

Primobolan:

Iki dianggep minangka anabolik paling aman kanggo wanita, lan bisa ngobong lemak sing gedhe.

Terapi Siklus Pasang

Saben steroid (jeneng sing diwenehake kanggo wong sing nggunakake steroid) kudu ngerti risiko sing ditawakake steroid lan ngerti carane nyuda utawa nglindhungi awake dhewe saka efek samping sing disebabake. Penting sampeyan ngandhani dhewe babagan Terapi Siklus Pasca sing paling apik (PR) miturut siklus sing sampeyan aturake, kanggo ngerteni tumindak lan obat sing paling cocog.

Cara nyegah kontrasepsi ngganggu hipertropi

Yen sampeyan ora pengin nggunakake steroid anabolik, sampeyan bisa ijol kanggo jumlah kurang saka hormon lanang (testosteron) lan nggawe kontrasepsi ora ngganggu dadi luwih karo asil saka latian liwat diet imbang sugih ing gizi sing ngrangsang produksi lan nambah. saka testosteron ing organisme, kaya ing papak, a carne vermelha, os ovos, legumes como brócolis e pimentão, yogurt grego e feijão-preto, entre outros.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: