Zucchini Lasagna: Temokake resep sing paling apik kanggo nyenengake iki!

A zucchini lasagna minangka pilihan sing sehat lan enak banget kanggo nggawe masakan Italia iki sing wis pirang-pirang taun dadi Brasil. Zucchini ngganti adonan tepung gandum tradisional lan enak, utamane kanggo sing seneng sayuran iki.

Ing topik ing ngisor iki, sampeyan bakal duwe sawetara pilihan kanggo resep lasagna zucchini kanthi bahan-bahan sing beda lan nyenengake. Deleng saben wong lan pilih sawetara ing omah!

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Lasagna zucchini karo keju

lasagna zucchini karo keju

Lasagna tanpa keju ing Brasil prakteke dudu lasagna. Dadi, resep lasagna zucchini butuh keju, sanajan sampeyan sayuran, kanggo sing ora mangan apa-apa saka kewan.

Sabanjure yaiku resep enak kanggo lasagna zucchini kanthi keju gratin sing enak. Priksa!

Ingredients

  • 3 zucchinis gedhe
  • 100 gram keju Minas
  • 100 gram keju parmesan parut
  • 350 gram keju mozzarella sing wis diiris
  • lenga zaitun, papak lan mrico

Mode Preparation:

Kaping pisanan sampeyan bakal ngethok zucchini dadi irisan kanggo adonan. Sawetara wong nggoreng zucchini utawa malah masak sadurunge dilebokake ing loyang, pilihan sampeyan dhewe.

100 gram keju Minas bakal dibumboni bawang putih, mrico lan sithik minyak zaitun. Wayahe rapat. Selehake lapisan pertama zucchini, keju Minas, sithik minyak zaitun, mozzarella lan lapisan zucchini liyane. Rampungake nganggo lapisan zucchini lan mozzarella ing sisih ndhuwur.

MACA >>>  Panganan sing akeh serat

Panaskan oven banjur lebokake lasagna suwene 20 menit kanthi panas sedhengan. Sisih ndhuwur keju bakal coklat lan sampeyan nambah keju Parmesan parut, tinggal udakara 5 menit ing oven lan copot, siap dipangan.

resep sing pas

lasagna zucchini fitness

Yen ide sampeyan minangka pawon sing luwih fitness lan entheng, resep ing ngisor iki sampurna kanggo panganan!

Úa:

  • 2 utawa 3 zucchini
  • 30 gram keju mozzarella entheng
  • Saos tomat 3
  • 100 gram susu kalkun
  • 150 gram keju pondok
  • Parsley, chives lan pala

Mode Preparation:

Sampeyan bakal ngiris zucchinis kanggo miwiti nglumpuk. Banjur gawe campuran pondok karo uyah, pala, peterseli lan bawang. Saliyane saos tomat sing uga kudu siyap.

Saiki wayahe kumpul. Tambah irisan zucchini, campuran pondok lan susu kalkun. Rampungake nganggo lapisan zucchini, saos tomat lan keju mozzarella. Sijine ing oven lan yen keju wis kecoklat, iku tandha yen wis siyap. Udakara udakara 20 nganti 30 menit.

Waca liyane babagan resep sing enak lan fungsional sing bakal digawe ing omah!

vegan zucchini lasagnavegan zucchini lasagna

Yen sampeyan ora mangan apa-apa saka kewan, resep iki enak!

Úa:

  • 2 zucchinis gedhe
  • minyak zaitun, uyah, mrico
  • keju mozzarella vegan
  • 3 cangkir jamur seger rebus
  • 2 cangkir saos tomat
  • kemangi seger
  • vegan parmesan

Mode Preparation:

Campur minyak, uyah lan mrico nganggo zucchini sing wis diiris lan panggang ing wajan sadurunge miwiti nglumpukake sajian.

Ing wajan, lebokake zucchini, keju vegan lan jamur. Tindakake nganti rampung karo lapisan zucchini pungkasan, tambahkan saos tomat, kemangi lan vegan Parmesan. Panggang udakara 20 menit lan kabeh wis siyap.

MACA >>>  Wuku Tomat

[junkie-alert style = "ijo"] Piye bobote bobote mangan? Temokake 101 RESEP KARBOHIDRAT RENDAH lan sinau carane nggawe dhaharan sing praktis lan enak kanthi bahan-bahan sing bakal mbantu ngilangi bobot kanthi cepet! [/waspada junkie]

Lasagna zucchini nganggo daging

lasagna zucchini karo daging

Pilihan banget kanggo zucchini lasagna karo daging sampeyan nggawe zucchini karo saus bolognese, keju lan ham. Nggawe lapisan nganti pungkasan zucchini kiwa lan sprinkle keju ing ndhuwur kanggo coklat.

Karbohidrat murah

Kabeh resep karo zucchini karbohidrat murah, amarga ora ana pasta utawa karbohidrat liyane.

Isi Ricotta

zucchini lasagna kanthi ricotta

Ricotta bisa digunakake tinimbang keju mozzarella sing entheng ing resep sing pas. Enak banget lan malah luwih fitness.

isi karo pitik

Pilihan liyane kanggo resep pas kanggo ngganti susu saka pitik dening pitik abon. Iku uga éca lan luwih sehat.

roti zucchini roti

Cara sing enak banget kanggo nggawe lasagna zucchini yaiku roti sayuran. lulus ing endhog, ing glepung lan goreng. Iku pilihan sing luwih kalori, nanging super sedhep.

lasagna ing saos putih

lasagna zucchini nganggo saus putih

Lasagna zucchini kanthi saus bolognese uga bisa nganggo saus putih. Banjur sampeyan panas cangkir susu nganggo sendok tepung jagung, pala, uyah lan mrico putih. Aduk nganti kenthel lan saos wis siap ditambahake ing lasagna.

Yen sampeyan duwe saran resep lasagna zucchini liyane, tulisen ing komentar ing ngisor iki!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: