Lasagna terong: resep sing enak lan praktis sing bisa sampeyan nikmati!

Kanggo sing seneng terong, sinau nggawe resep anyar karo sayuran iki mesthi apike. Ing teks iki, sampeyan bakal duwe sawetara resep lasagna terong, saka sing paling pas nganti sing diisi karo bahan sing enak lan uga lenga.

Ing topik ing ngisor iki, sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh resep. Priksa saben wong banjur pilih sing disenengi ing omah!

[Toc]

Entuk lasagna terong

terong lasagna pas

Iki resep sing apik banget kanggo sampeyan sing urip sehat lan pengin diet sing seimbang, beda, seimbang, tanpa mangan panganan sing padha saben dina. Deleng bahan lan cara nyiyapake!

Úa:

  • 3 terong
  • 300 gram mozzarella entheng
  • 1 susu pitik abon
  • Saos tomat 3
  • macem-macem bumbu

Mode persiyapan

Sing pertama ditindakake yaiku masak dhadha pitik banjur dipotong. Sampeyan bakal ngiris terong dadi irisan dadi "adonan" lasagna.

Sawise dipotong, lebokake lapisan irisan terong sing pertama ing sprei. Tambah mozzarella, saos tomat, pitik abon lan baleni operasi nganti kabeh bahan ilang. Pungkasane kudu lapisan terong lan saos ing sisih ndhuwur.

Banjur sampeyan kudu panas sadurunge oven lan lebokake lasagna supaya diobong ing geni sing rata nganti medium udakara jam. Sprinkle karo keju parmesan sing entheng, yen sampeyan seneng lan bisa dipangan.

[gaya junkie-alert = "ijo"] Kepiye sinau resep sing luwih enak kaya iki lan isih ngilangi bobot? Banjur priksa 101 RESEP KARBOH LOW lan awak sing sampeyan idham-idhamake tanpa mandheg mangan! [/ junkie-alert]

vegan lasagna

lasagna terong vegan

Resep vegan tanpa asal-usule kewan, mula bahane kaya ing ngisor iki:

  • 3 terong
  • 300 gram keju vegan
  • Saus putih nganggo kacang mete
  • Saos tomat 3
  • macem-macem bumbu

Mode Preparation:

Gawe saos luwih dhisik. Tomat digawe nganggo tomat, bawang putih, bawang bombay lan sithik minyak kanggo tumis. Kanggo saos putih, sampeyan butuh susu kacang mete sing diantemi nganggo jagung. Gawa kabeh menyang geni lan aduk nganti kenthel. Sampeyan bisa nyelehake pala sing enak banget.

Kanthi bundel wis siyap, saiki wayahe nglumpuk. Tambah terong, saos tomat, keju vegan lan saus putih. Wenehake montase nganggo terong lan saos tomat. Sampeyan bisa nyiram kacang gandum parut kanggo ngrampungake.

Uga maca resep fungsional sing enak lan sehat!

Lasagna terong karo pitik

jeruk terong karo pitik

Resep pas sing sampeyan tingali ing topik pisanan yaiku pitik abon lan enak banget. Sing bisa diganti yaiku nambah keju sing luwih lemu, utawa gawe bumbu sing enak banget kanggo pitik.

Intine yaiku bumbu pitik abon nganggo kunyit lan kari. Enak banget. Uga gunakake saos bawang putih sithik sing bakal enak. Ati-ati aja nganti over-season lan pitik asin banget.

Isi daging cincang

lasagna terong kanthi ngisi daging sapi ing lemah

Yen sampeyan arep nggawe lasagna terong nganggo daging sapi, pucuke yaiku tumis daging karo bawang lan bawang putih lan rempah-rempah lan banjur wenehake ing saos tomat sing wis disiyapake. Banjur lapisan kasebut bisa dadi terong, keju, ham lan saus bolognese. Rampungake nganggo lapisan terong lan saos, lan taburi keju Parmesan sing enak.

Lasagna terong nganggo saus putih

lasagna nganggo terong nganggo saos putih

Saus putih cocog karo resep kasebut lan gampang digawe. Kanggo nyiyapake saus putih mung susu, tepung jagung, mrico putih, uyah lan pala cilik. Aduk nganggo api alon nganti kenthel lan banjur dadi, sampeyan bisa nyebar ing lasagna terong.

Zucchini lan lasagna terong

terong lan lasagna zucchini

Zucchini minangka sayuran liyane sing bisa digunakake minangka "pasta" lasagna. Kanthi terong sampeyan bisa nggawe "adonan" campuran. Lapisan terong lan lapisan zucchini. Enak banget.

Isi digawe nganggo ricotta

lasagna terong nganggo ricotta

Keju sing bakal digunakake ing resep sing pas bisa diganti karo ricotta, yen sampeyan seneng. Enak banget lan ora ngganti tekstur sajian babar pisan.

Pira kalori sampeyan?

Kabeh gumantung karo resep sing bakal digawe. Saka 160 nganti 290 kalori, sing paling apik lan vegan luwih entheng, dene sing nganggo saos, daging lan rempah-rempah dadi luwih abot.

Yen sampeyan seneng resep lasagna terong, nuduhake teks iki ing jejaring sosial!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: