Latihan HIIT: Temokake apa, cara kerjane lan yen bobote tenan!

Latihan iki

Yen sampeyan salah sawijining wong sing mesthi golek cara olahraga anyar, sampeyan bisa uga wis krungu babagan latihan HIIT. Yen sampeyan dudu wong kasebut lan ora nate nate krungu babagan jinis latihan iki, ora masalah, teks iki bakal nerangake kabeh.

Ing topik ing ngisor iki, sampeyan bakal sinau babagan jinis latihan utama sing ditindakake ing olahraga HIIT. Priksa!

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Apa latihan HIIT?

Latihan HIIT uga dikenal minangka latihan kardio. Iki minangka jinis seri olahraga intensitas dhuwur, yaiku, akeh latihan, akeh pengulangan, wektu sing sithik. Campuran wektu sethithik lan akeh olahraga sing nggawe sampeyan bobote bobote luwih cepet, tekan hipertropi lan daya tahan otot.

Latihan jinis iki dadi misuwur banget ing Brasil lan ing bagean liya ing planet iki. Latihan HIIT sing paling misuwur yaiku Crossfit yaiku seperangkat latihan sing wis ditemtokake sing ditindakake sajrone wektu sing cendhak, kanthi intensitas sing dhuwur banget.

telpon latihan fungsional dheweke uga adhedhasar pelatihan HIIT, sanajan rada entheng tinimbang Crossfit lan jinis latihan HIIT liyane.

Apa balapan mlebu?

Mesthi, mlaku ora bisa ditinggalake saka jinis latihan aerobik iki, kanthi tujuan sing jelas nglencerake. Mlaku minangka aerobik sing paling apik, yaiku, ora ana kegiatan fisik liyane sing ngilangi bobot tinimbang mlaku.

MACA >>>  Nutrisi olahraga: Kepiye cara kerjane? Kita nerangake kabeh ing kene!

Dadi, ing latihan HIIT, balapan kasebut mesthi dadi bagean. Biasane, latihan lomba jangka pendek kanthi intensitas tinggi. Biasane para atlit mlayu sajrone sak menit, saora-orane bisa lan ngaso rong menit. Baleni iki sawetara kaping nganti olahraga liyane.

kenek mlengkung

Kepiye latihan HIIT ing gym?

Saliyane mlaku, sawetara olahraga kayata narik bobot, nggawa kothak, mlumpat, nggawe jongkok, push-up, barbel, kanthi ringkes, ana sawetara kegiyatan ketahanan otot ing latihan HIIT.

Kegiatan kasebut ditindakake kanthi cara sing padha karo mlaku. Wong kasebut nindakake sawetara repetisi latihan sing padha sajrone 30 utawa 60 detik. Banjur dheweke pindhah menyang olahraga liyane lan nindakake perkara sing padha. Sirkuit iki suwene udakara 10 menit, wong ngaso suwene rong menit lan nindakake sirkuit liyane utawa bali menyang sirkuit sadurunge kanggo nambah jumlah repetisi sajrone wektu tartamtu.

Uga ana cara liya kanggo ngetung latihan HIIT. Ora nemtokake wektu, jumlah repetisi kanggo saben olahraga ditetepake. Tantanganipun yaiku kanthi saben usaha, wong kasebut nyuda wektu nalika nindakake kabeh sirkuit kegiatan fisik.

Apa sampeyan pancen ngilangi bobot?

Latihan HIIT, mesthi cara paling cepet kanggo ngilangi bobot kanthi olahraga fisik. Kabeh intensitas iki nggawe awak ngobong akeh kalori, lan akibate, ngobong lemak lan ngilangi bobot awak.

Olahraga tali ing Latihan HIIT

Jinis olahraga liyane sing tradisional banget yaiku jinis mlumpat. Aktivitas iki apik banget minangka cara aerobik kanggo ngobong kalori. Langsung mlumpat angel banget, nanging sampeyan ngira ora lan ban awak nalika sawetara mlumpat.

MACA >>>  9 aplikasi kanggo pit

Luwih apik sampeyan entuk tali mlumpat, luwih akeh fitness awak, ketahanan otot, ngilangi lemak, lan katrampilan motorik.

Apa sampeyan nggunakake sepedha?

Sawetara gym sing khusus kanggo latihan HIIT uga nggunakake sepeda stasioner kanggo latihan. Kerjane padha karo olahraga liyane. Wong kasebut kudu mlaku-mlaku kanthi cepet sajrone wektu sing cendhak, 30 utawa 60 detik. Ngaso sak menit utawa loro banjur bali menyang kegiyatan.

Latihan Hiit

Ing latihan HIIT, apa sampeyan nindakake akeh weteng?

Yen perlu dibagi jinis latihan apa sing paling ditindakake ing latihan kardio, latihan weteng mesthi bakal entuk perselisihan kasebut. Yen tujuane sing nindakake olahraga iki yaiku ngilangi bobot awak, mula kudu akeh weteng.

Awak manungsa bisa diprediksi. Dadi, supaya sampeyan bisa ngilangi weteng, sampeyan kudu olahraga lambung. Mula, latihan weteng dadi juara ing jinis latihan iki, meh kabeh latihan kasebut cocog.

latihan majeng

Yen sampeyan luwih maju ing latihan HIIT, tanggung jawab sampeyan bakal luwih gedhe. Saliyane nambah bobote peralatan, nyepetake roto, intensitas latihan, uga ana nyuda wektu kanggo kabeh iki.

Sampeyan wis atlet sing tekan titik profesionalisasi lan melu kompetisi Crossfit lan jinis latihan kardio liyane.

Apa latihan HIIT aerobik?

Latihan HIIT pancen aerobik. Sampeyan malah bobot bobot, nindakake latihan bobot awak, nanging meh kabeh latihan yaiku resistensi, pembakaran lemak.

Apa mupangate?

Keuntungan utama saka jinis latihan iki yaiku mundhut bobot kanthi cepet. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe daya tahan otot sing luwih gedhe, hipertrofi, massa tanpa lemak, ing cendhak, awak sing saben wong ngimpi duwe.

MACA >>>  Langsung

Yen sampeyan seneng teks iki babagan latihan HIIT, bareng karo kanca ing jejaring sosial!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: