Latihan ing omah: Kepiye cara nggawe latihan? Apa pancegahan sing kudu ditindakake? Priksa tips apik!

latihan omah

Nglakoni kegiyatan fisik iku penting banget kanggo wong sing kepengin supaya sehat lan bisa nambah kesehatan. Nanging, kita ora mesthi duwe wektu kanggo olahraga kanggo olahraga, amarga rutinitas kebak lan nyenengake, mula latihan ing omah bisa dadi pilihan sing apik.

Yen sampeyan uga pengin miwiti olahraga ing omah lan ora ngerti arep miwiti, artikel iki kanggo sampeyan, amarga ing ngisor iki dakcritakake kabeh sing kudu dingerteni kanggo miwiti latihan. Priksa!

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Kepiye carane miwiti latihan ing omah?

Salah sawijining bagean sing paling angel kanggo wong sing pengin olahraga ing omah yaiku miwiti, amarga awak durung biasa karo rutinitas iki lan umume mesthi ana alesan sing diwiwiti mengko. Dadi, tips pertama kanggo sampeyan miwiti latihan ing omah yaiku miwiti dina iki, dadi sampeyan ora bakal nundha awal latihan sampeyan.

Sing latihan ing omah mesthi seneng Latihan HIIT, latihan interval intensitas dhuwur, yaiku latian cepet sing tahan 5 nganti 15 menit. Nanging intensitas banget, mula bisa ngasilake asil sing luwih nyenengake tinimbang olahraga liyane sing kudu sampeyan lakoni sajrone jam.

Penting, sampeyan ngelingi mulet ing wiwitan lan pungkasan latihan lan njaga frekuensi latihan ing omah paling ora kaping telu seminggu.

MACA >>>  Pole Dance Fitness: Temokake babagan olahraga sing nyengkuyung gym!

app latihan ing omah

Apa latihan sing paling apik?

Sawetara wong ora mangu-mangu babagan latihan apa sing bakal ditindakake ing omah. Dadi, ing ngisor iki aku wis misahake sawetara latihan sing apik kanggo sampeyan milih olahraga sing paling disenengi.

balapan mandheg

Sampeyan kudu simulasi gerakan mlaku kanthi intensitas tinggi tanpa ninggalake kursi.

Jongkok

Nyebarake sikil sampeyan nganti pinggul ing pundhak sampeyan. Sampeyan alon-alon kudu mbengkongake sikil, munggah lan baleni gerakan kasebut.

Keluwesan

Flexion uga minangka latihan sing apik kanggo sing pengin olahraga ing omah, amarga bisa ngganggo tangan lan dada.

pamindhahan pinggul horisontal

Sampeyan kudu nyelehake ing jubin kanthi driji sikil lan tangan. Banjur sampeyan kudu mlumpat nganggo sikil menyang loro-lorone, mung didhukung nganggo tangan nalika mlumpat.

latihan omah

Saiki sampeyan wis ngerti sawetara latihan sing bisa ditindakake ing omah, priksa olahraga sing apik mung 5 menit sing bisa ngasilake asil sing apik.

  • 25 detik burpee adaptasi
  • 15 detik balapan mandeg
  • 25 detik pamindhahan pinggul horisontal
  • 15 detik balapan mandeg
  • 10 detik squat
  • 10 detik balapan mandeg

Baleni urutane kaping 3 lan sampeyan wis olahraga ing omah.

olahraga ing omah

Apa app latihan omah paling apik?

Supaya sampeyan olahraga langsung ing omah, pilihan sing paling apik yaiku nggunakake sawetara app sing bakal menehi latihan sing paling apik lan entuk asil sing diarepake kanthi cepet.

Sawetara aplikasi sing apik kanggo miwiti olahraga yaiku:

Google pas

Aplikasi iki bakal nggawa target pangguna sing bisa ditindakake kanthi latihan lan macem-macem informasi kanggo sing miwiti latihan saiki. Apa maneh, aplikasi iki gratis.

MACA >>>  Overtraining: Ana apa? Kepiye ora overtrain? Gejala apa? Mangan opo

Lathian ing omah

Olahraga ing omah minangka aplikasi sing gampang, nanging bisa dadi sing apik kanggo sing pengin latihan ing omah, amarga bakal ngleksanani latihan panas, pandhuan video lan pelacak kemajuan supaya sampeyan bisa nganalisis kemajuan sampeyan.

30 dina tantangan

Kanthi aplikasi iki, wong kasebut bakal duwe rencana kanthi latihan sing nambah intensitas saengga wong kasebut bisa nindakake olahraga saben dina lan entuk asil sing dikarepake mung 30 dina, nanging mung kasedhiya kanggo IOS.

Pancegahan apa sing kudu sampeyan lakoni?

Kanggo miwiti latihan ing omah, sampeyan kudu ngati-ati supaya bisa entuk asil sing diarepake, mula sampeyan kudu ngrancang latihan sing pengin ditindakake, milih wektu sing paling cocog, nganggo sandhangan sing cocog lan milih lokasi olahraga. , amarga kudune dadi papan sing sepi, tanpa obah.

Isih ana pitakon babagan artikel iki? Ninggalake komentar lan sanalika bisa, kita bakal mangsuli!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: