Maltodextrin

maltodextrin

Penting ing construction saka massa otot, sawetara laboratorium wis ngluncurake versi maltodekstrin: a suplemen que consiste, basicamente, em uma fonte segura de carboidrato e garante energia para que o atleta tanto consiga executar o exercício como recupere as energias e evite o catabolismo após realizá-lo. Hoje explicaremos exatamente o que é a maltodextrina, para quê serve e como ela age. Antes de começar a consumi-la, procure um ahli nutrisi.

indeks post

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Latihan pra lan post

Gumantung saka rutinitas olahraga atlet, maltodextrin bisa digunakake sadurunge lan sawise latihan utawa mung sawise latihan. Contone, yen atlit arep ngadhepi akeh latihan aerobik sing kuat, kayata mlaku sajrone jam, dheweke kudu ngonsumsi suplemen kasebut sadurunge lan sawise kegiatan kasebut. Ing kasus wong-wong sing ngleksanani, becike nggunakake maltodextrin sawise ngleksanani kanggo mbalekake energi lan nyegah katabolisme - iki minangka proses ing ngendi, yen ora ana glukosa, awak wiwit sintesis sel otot kanggo energi. Iki amarga alasan sing padha ora sehat kanggo olahraga ing weteng kosong, amarga sampeyan mung bakal kelangan massa otot tinimbang bobote bobote.

Kajaba iku, iku penting kanggo dipandu ing konsumsi suplemen iki dening spesialis, sing bakal nemtokake dosis adhedhasar profil fisik lan gol. Ingesting maltodekstrin tanpa mbuwang liwat olahraga bisa mimpin kanggo gain bobot. Tambahan iki bisa digabungake karo liyane, kayata protein whey lan albumin, kanggo mesthekake maksimum kinerja, amarga karbohidrat nggampangake penetrasi protein menyang sel otot.

MACA >>>  Hemogenin

Karbohidrat Komplek x Karbohidrat Prima

Bentenane dhasar antarane karbohidrat kompleks lan sing sederhana yaiku ing strukture. Nalika karbohidrat prasaja nduweni struktur komplèks cilik lan cepet diserep lan dijupuk menyang aliran getih ing wangun glukosa, karbohidrat kompleks, kaya jeneng kasebut, nduweni struktur sing luwih rumit, sing artine pemecahan lan panyerepan kasebut luwih alon. Nalika karbohidrat prasaja bisa ditemokake ing panganan kayata madu, susu lan liya-liyane, maltodekstrin minangka sumber khusus karbohidrat kompleks.

Hepatik Glikogen x Otot Glikogen

Nalika awak kita ana ing kahanan hiperglikemia, yaiku, tingkat gula getih mundhak, awak ndeleng kahanan iki minangka kesempatan kanggo nyimpen glukosa iki nalika kita awak butuh iku. Iki kedadeyan, utamane, ing otot, sing butuh energi supaya bisa nindakake gerakan kanthi normal. Glukosa banjur disintesis lan disimpen ing sel otot. Ing sawetoro wektu, sel otak ora bisa nindakake tanpa energi, utawa awak bakal nandhang sequelae mengko. Mulane, ing ati, ana cadangan glikogen liyane, sing disisihake kanggo tujuan kasebut. Konsumsi maltodextrin sadurunge latihan ningkatake glukosa kanggo kinerja lan sawise latihan, ngisi cadangan gula ing sel otot.

beda rasa

Uga slakes shakes, maltodextrin bisa ditambahake rasa lan rasa kanggo menehi rasa sing beda. Kasedhiya atlit milih sing milih sing paling disenengi utawa tetep karo rasa tradisional.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: