Keju pondok: apa mupangate? Apa padha karo ricotta? Takona pitakonmu!

keju pondok

Sawetara wong pengin ilang sawetara kilogram lan break, gain massa otot, nandur modal ing diet kanggo ilang bobot. Contone, keju cottage, sugih ing protein, saliyane dadi salah siji saka leanest, ndadekke sawetara keuntungan. Iku jinis keju putih, dianggep banget sehat lan akeh pracaya iku mbantu kanggo ilang bobot lan entuk massa otot. Apa bener?

indeks post

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Apa mupangate keju pondok?

Iki kalebu keju putih kanthi rasa asam. Iki dianggep minangka keju sing paling tipis ing jaman saiki, mula ana sawetara mupangat:

ngindhari masalah jantung

Keju pondok ngemot akeh omega 6 uga akeh magnesium, kalorone bisa nyegah serangan jantung.

mundhak massa otot

Cottage keju uga nduweni protein sing alon-alon diserap dening awak, diarani kasein. Konsumsi keju nalika sarapan lan sadurunge turu, nyegah katabolisme lan nyumbang kanggo entuk massa langsing.

Keju iki uga ngemot riboflavin, sing ngowahi karbohidrat dadi energi, penting kanggo kinerja sing apik ing kegiyatan fisik.

Nglindhungi kanker payudara

Cottage keju ngandhut jumlah apik saka vitamin d lan kalsium, sing bebarengan nyuda kemungkinan kanker payudara.

mbenakake ing usus

Keju iki mbantu nindakake flora probiotik ing usus, sing nyerep sawetara nutrisi kalebu kalsium.

MACA >>>  Sibutramine: Apa tenan bobote? Apa risikone? We nerangake kene!

Sugih karo vitamin B

Vitamin sing ditemokake ing keju pondok penting banget kanggo prestasi metabolisme awak. Vitamin kompleks B mbantu nyedhot zat besi, ningkatake fungsi otak, ningkatake energi, mbiyantu pembentukan janin lan nyumbang kanggo kesehatan jantung.

Ngontrol glukosa

Amarga akeh magnesium ing keju pondhok, jumlah gula ing aliran getih bisa dikendhaleni, supaya bisa nyegah penyakit kayata diabetes. Salajengipun, magnesium uga mbantu nglawan migren lan konstipasi.

mangan keju pondhok

Pira kalori sing ana?

Ing antarane keju putih, Cottage paling cocog, amarga ngemot kalori lan lemak sing sithik, sampurna kanggo ngontrol bobot, amarga susu cilik digunakake nalika produksi.

Ana rong jinis keju pondok. Sing digawe nganggo susu semi-skim, kanthi jumlah 100 gram nduweni 90 kalori lan 2% lemak. Sing digawe nganggo susu skim, ing bagean 100 gram duwe 70 kalori lan 1% lemak.

Informasi nutrisi

Ing 100 gram keju keju, kita duwe:

  • Kalori 90 Kcal;
  • 10 g protein;
  • Karbohidrat 3,5 g;
  • Lemak 4,4 g;
  • Lemak jenuh 1,8 g;
  • Kalsium 82 mg;
  • 0,1 mg wesi;
  • Kalium 105 mg;
  • Natrium 120 mg;
  • Magnesium 9 mg;
  • Vitamin ing 139 iu;
  • Vitamin D 2 ui;
  • Vitamin B 0,5 µg;
  • Fosfor 119 mg.

Referensi nutrisi mirip banget karo rong jinis keju pondok.

roti panggang

Apa keju pondok mbantu ngilangi bobot awak?

Salah siji saka keuntungan saka konsumsi iku ora nambah bobot lan uga mbantu ing nglencerake. Keju iki nduweni akeh protein sing mbantu gain massa otot. Kajaba iku, sugih ing CLA (conjugated linoleic acid) sing penting kanggo ngilangi lemak weteng.

MACA >>>  Sup Ajaib: Resep kanggo ngilangi bobot kanthi mangan kanthi apik! Detox, Dukan, Low Carb...

Kajaba iku, keju cottage sugih ing protein susu, sing uga ngemot BCAA, sing penting kanggo nyuda lemak awak. Dadi jawabane ya, pancen mbantu. bobote bobote!

Apa apik kanggo hipertropi?

Devido a sua alta quantidade de proteína, é um excelente alimento para incluir na dieta daqueles que buscam aumentar a musculatura, ou seja, é bom para hipertropi. As proteínas exclusivas nesse queijo ajudam na construção de músculo.

Jumlah protein paling gedhe yaiku kasein, efisiensi padha karo protein whey nalika nggawe otot.

Umume para binaragawan mangan keju ing wayah sore nalika sore. Dadi, asam amino diluncurake menyang aliran getih lan otot ing wayah wengi, nyuda kedadeyan katabolisme otot.

Apa keju pondok padha karo ricotta?

Ora, keju pondok ora padha karo ricotta! Iki minangka keju sing digawe karo susu semi-skim utawa susu skim, kanthi kalori lan lemak luwih murah tinimbang keju liyane.

Ricotta, ing tangan liyane, asale saka keju, amarga diasilake saka whey, nanging angel banget ngganti nilai gizi. Ricotta uga akeh protein, pilihan sing apik kanggo wong sing pengin ngilangi lemak lan nambah massa otot.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: