Resep Kue Wortel: Sinau babagan cara nggawe enak iki kanthi langkah demi langkah sing gampang banget!

Resep Kue Wortel

Kanggo sing seneng permen, resep kue wortel minangka pengalaman sinau khusus. Panganan sing wis pirang-pirang taun, turun-tumurun, pirang-pirang kali lan isih kuwat nganti saiki, amarga enak lan gampang disiyapake.

Ing topik ing ngisor iki, sampeyan bakal sinau langkah-langkah babagan cara nggawe resep kue wortel sing enak. Kajaba tips liyane kanggo bumbu kue lan nggawe luwih enak. Priksa!

[Toc]

Apa resep kue wortel sing paling apik?

Kue wortel bisa duwe siji utawa loro langkah, kabeh gumantung karo apa sing sampeyan karepake. Salah sijine yaiku langkah adonan lan liyane, opsional, yaiku pengin nambah aising coklat sing enak utawa ora.

Ing nglewati dalan iki, sampeyan bakal sinau cara nggawe adonan lan, sajrone sisa teks, sampeyan uga bakal mulang babagan nutupi.

Úa:

. 2 wortel cilik

. 1 lan ½ tuwung tèh gula

. 3 endhog

. ½ tuwung teh minyak

. ½ tuwung jagung tepung jagung

1 lan ½ gelas tepung gandum

. 2 sendhok teh bubuk manggang

Mode Preparation:

Kaping pisanan sampeyan kudu parut wortel. Sawise, lebokake ing blender bareng karo lenga lan uga endhog. Beat nganti mbentuk tempel homogen. Lebokake campuran iki ing mangkuk utawa panci gedhe lan lebokake gula, tepung jagung lan tepung gandum. Sawise kabeh wis homogenisasi, lebokake ragi lan rampungake campuran.

Panaskan oven banjur lebokake adonan iki ing loyang lan panggang 40 menit ing open medium. Perlu kurang luwih, gumantung saka tenaga lan kualitas oven sampeyan.

Siap Banjur copot saka wajan, lebokake ing wadhah liyane sing sampeyan pilih, ngenteni adhem utawa mangan anget, yen sampeyan seneng.

Resep Kue Wortel

Kepiye cara nggawe resep sing gampang?

Langkah demi langkah sing diandharake ing ndhuwur minangka sing paling gampang sing bakal ditemokake kanggo nggawe kue wortel sing enak, alus lan nyenengake. Cukup tindakake tips sing diterangake ing ndhuwur lan kabeh bakal apik. Gampang banget, tanpa rahasia. Siji-sijine tips mung kudu nggatekake oven supaya ora kakehan utawa mentah.

Kanggo nambah resep kue wortel, tips sing apik yaiku nggawe coklat coklat sing enak.

Apa resep kue wortel sing ditutupi coklat?

Lapisan es kudu rampung nalika kue dipanggang, mula sampeyan ora nyisihake wektu lan kabeh wis siyap, kurang luwih, sajrone padha. Waca bahan lan persiyapan ing ngisor iki!

Bahan ndhuwur:

. 4 sendok susu

. 2 sendok makan coklat bubuk

. 2 sendok teh butter

. 2 sendhok gula

Mode Preparation:

Campur susu, gula, butter lan coklat ing kendi susu. Lebokake panas ing sithik lan aduk campuran iki kanthi tenang nganti alus lan kenthel banget. Pateni panas, gawe sawetara bolongan ing jajan lan tuangake duduh kaldu saka topping. Siap! Kue sampeyan wis siyap kanggo dipangan.

jangkoan

Kepiye carane siyap kanthi gampang?

Resep sing gampang lan gampang iki ngasilake udakara 20 sajian kue lan bisa ditambah karo taburan utawa malah parutan klapa, yen sampeyan seneng. Paling gampang digawe, kanthi bahan sithik, murah malah bisa didol yen mbutuhake penghasilan ekstra.

Apa bedane resep kue wortel Amerika?

Bedane kue Amerika lan kue Brasil yaiku aisan digawe karo kenari, canela lan vanilla. Sing menehi bentuk lan rasa sing beda banget karo lapisan coklat tradisional.

Kanggo nggawe topping iki, sampeyan kudu nyampur mentega, krim keju, gula lan vanila nganggo sendok utawa mixer listrik. Banjur mung uncalan ing jajan lan tambahake kacang-kacangan.

Kayu manis digunakake kanggo nyiyapake adonan, glepung lan ekstrak vanili. Cara produksi padha, campuran kabeh banjur panggang.

Kepiye cara nggawe aerasi?

Kue wortel aerasi, sing duwe sawetara bolongan lan katon luwih oksigen, yaiku butuh setengah cangkir teh susu nalika nyampur bahan-bahan kanggo nggawe adonan. Mung tambahkan susu lan bakal katon kaya iki.

Apa resep kue wortel ing sajian panggang gedhe?

Resep sing diwulangake ing teks iki ngasilake 20 sajian, yaiku digawe ing sajian panggang gedhe. Yen sampeyan pengin nggawe resep sing luwih gedhe, cukup proporsional tambahake saben bahan.

Nginep, bakal ana jajan

Yen sampeyan pengin sinau resep sing paling apik lan isih entuk dhuwit tambahan, sampeyan kudu ngerti Fica, bakal ana kue. Iki minangka buku e-super sing dikembangake kanthi rasa tresna lan tresnani dening simbah sing paling ditresnani ing Brasil, Palmirinha.

Ing e-book sampeyan bakal duwe akses menyang 10 resep khusus sing dipilih dening Palmirinha. Ing saben resep, ana langkah-langkah kanggo saben rahasia cilik sing digunakake lan kanthi iki, sampeyan bakal bisa nggawe kue sing paling apik lan entuk bathi sing apik.

ebook arep duwe jajan

Apa worth iku?

Ya! Fica, bakal duwe jajan lengkap banget lan resep sing dipilih kanthi tangan. Saliyane sinau resep ngombe, sampeyan bisa entuk bathi lan dadi hotshot. Kanthi resep favorit Palmirinha, sampeyan bakal sinau cara nyiyapake kue kasebut kanthi cara sing gampang lan praktis.

Klik ing tombol ing ngisor iki lan tuku Fica sampeyan saiki, bakal ana jajan!

Yen sampeyan seneng teks resep kue wortel iki, bareng karo kanca lan kulawarga!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: