Resep Fungsional: Apa sampeyan nate mikir ngilangi bobot awak lan nambah kesehatan? Priksa resep sing enak!

wis rampung resep fungsi? Apik.. Panganan fungsional nalika digunakake kanthi apik bisa dadi sekutu kesehatan sing apik, lan bisa digunakake kanggo bobote bobote lan kanggo gain massa otot contone.
Bahan kasebut macem-macem lan saben duwe fungsi sing migunani utawa mbebayani kanggo awak. Ing artikel iki, kita bakal menehi resep fungsional kanthi panganan fungsional utama sing dipisahake karo fungsi utamane. Ayo dipriksa?

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Resep fungsional kanggo ngilangi bobot awak

Sejatine, resep-resep fungsi sing dimaksudaké kanggo nglencerake kudu disiapake kanthi bahan-bahan sing kurang kalori.
Aturan nyuda bobot iku dhasar, yen sampeyan ora ngonsumsi kalori luwih sithik saka ingestri, bakal mudhun.
Ana uga bahan-bahan sing, saliyane kurang kalori lan satiating, uga thermogenik.
Karakteristik thermogenik iki menehi panganan katrampilan kanggo nambah pengeluaran kalori saben dina.
Dipercaya ing ngisor panganan cemilan sing cepet, fungsional lan nutritious nalika diet:

bar sereal krasan

Úa:

  • 1 cangkir teh oat sing apik - Melhora a sensação de satiety e a absorção de nutrientes.
  • 1 cangkir teh serpihan beras - Wis akeh serat lan kalori sing kurang.
  • 2 cangkir tèh gula coklat - Sampeyan luwih sehat tinimbang gula olahan, nyedhiyakake energi.
  • 1 gelas teh tepung gandum - Wis serat lan tahan suwe.
  • 100g pisang dehidrasi sing dicincang - Nyedhiyakake energi lan ngontrol fungsi usus.
  • 1 sendhok teh kayu manis - Nduwe efek termogenik, nambah pengeluaran kalori saben dina.
  • 6 sendok makan kebak madu - mbenakake ing sistem kekebalan awak lan fungsi pencernaan
  • 50g kacang Brasil sing dicincang - Nduweni omega 3 lan lemak sing apik.

Mode Preparation:

  1. Campur kabeh bahan garing ing mangkuk
  2. Sawise iku, lebokake madu lan dicampur nganti mbentuk massa sing entheng lan lengket.
  3. Lebokake ing cetakan minyak lan adhem nganti 8 jam
  4. Banjur mung potong bar lan simpen ing lingkungan sing wis adhem.

resep fungsional bar sereal

Kanggo entuk massa otot

Kanggo mbangun otot anyar, awak kudu dirangsang liwat latihan binaraga, nanging njaga diet fungsional kanggo tujuan iki bisa nyepetake proses entuk otot. massa otot.
Priksa resep fungsional ing ngisor iki sing kuat kanggo sampeyan sing pengin entuk nada lan otot sing kuwat:

MACA >>>  Bobot sing cocog: Apa? Kepiye carane ngerteni? Priksa KABEH informasi!

Tempat ndhelikake pitik lan ubi

Úa:

  • 500g ubi jalar - Nduweni karbohidrat kompleks lan indeks glikemik sing sithik.
  • 100 ml krim seger - A Lemak susu duwe efek kardioprotektif amarga asam linoleat.
  • 500 g saka susu pitik - Nyedhiyani discharge konsentrasi protein kurang lemak.
  • 1 bawang bombay medium - Nduweni sifat antioksidan lan akeh vitamin.
  • 3 tomat medium disigar - Kandhutan lycopenes kanthi konsentrasi dhuwur, bisa nyegah macem-macem jinis kanker.
  • 2 untu papak - Mbantu nambah sistem kekebalan awak.
  • 4 sendok makan minyak zaitun prawan - Ningkatake kesehatan kardiovaskular lan nyuda kolesterol ala.
  • Pepperoni kanggo rasa - Efek termogenik, mbantu Ngobong Lemak.
  • 50g keju Parmesan parut.
  • Uyah kanggo rasa

Mode Preparation:

  1. Kupas ubi lan masak ing banyu sing umob nganti empuk.
  2. Copot saka wajan lan adhem, banjur kanthi bantuan jus, jupukake kentang nganggo massa
  3. Tambah krim lan uyah, aduk uga.
  4. Cadangan.
  5. Kanggo ngisi, tambahi minyak lan bawang putih cincang ing wajan lan goreng nganti emas, banjur lebokake trikatuka, tomat lan bumbu karo pepperoni lan uyah, banjur lebokake dhadha pitik sing wis diparut.
  6. Campur rata lan tambah setengah gelas susu.
  7. Kanggo nglumpukake, lebokake separo adonan ing sisih ngisor piring tahan oven lan tambahake isine, nutupi adonan liyane.
  8. Tutup keju Parmesan parut lan panggang nganti emas.

Resep fungsional kanggo pitik sing didhelikake karo ubi jalar

Kanggo nyengkuyung lan menehi energi

Vitamin lan goncang minangka cara sing apik kanggo ngonsumsi panganan sing fungsional, cepet lan praktis bisa disiyapake kanthi mung bahan-bahan fungsional sing paling disenengi.
Priksa resep fungsional kanggo smoothie gedhang, alpukat lan oat sing janji bakal nambah kesehatan lan nyedhiyakake energi kanggo kegiyatan saben dinane.
Úa:

  • 200 ml susu - Sumber kalsium lan protein.
  • 1 banana medium - Mbantu ngatur ing usus lan nyedhiyakake energi liwat fruktosa.
  • Oc alpukat - Nduwe lemak sing enak lan menehi rasa jenuh.
  • 2 sendhok makan gandum - Mbantu satiate nalika nyedhiyakake energi sing alon.
  • 3 sendhok madu - Mbenakake sistem kekebalan awak lan kapasitas pencernaan.
MACA >>>  Goji Aktif - Sekutu paling apik kanggo kesehatan sampeyan

Mode Preparation:

  1. Campur kabeh bahan kanthi blender, sampeyan bisa nambah es ing detik pungkasan campuran yen sampeyan seneng.
  2. Produk kasebut kudu dikonsumsi langsung.

resep vitamin fungsional

101 Resep Fungsional

101 resep fungsional
Kaya sing wis dingerteni ing teks iki, penting banget kanggo njaga pola diet sing seimbang, kanthi panganan fungsional. Panganan iki nyedhiyakake sawetara mupangat kanggo awak, nanging sing penting, iku penting kanggo wong sing pengin sehat.
Nanging kita ngerti manawa diet, ngatur, masak, program, angel banget lan angel banget, nanging aja kuwatir, kita duwe solusi sing luar biasa, sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang ing kabeh cara.
Tau krungu babagan 101 Resep Fungsional? Mboten? Dadi, coba dakcritakake kanthi tepat apa sing bisa ditindakake dening e-book iki kanggo sampeyan. Ayo priksa?
Ya .. Resep Fungsional E-book kaya sing diandharake, umume minangka buku resep sing njupuk panganan fungsional, sing penting kanggo fungsi awak.
Kasedhiya khusus karo 40 resep sarapan fungsional, 49 resep nedha awan lan nedha bengi, lan 11 resep manis.
Lan saliyane 101 resep, sampeyan bakal oleh 3 bonus apik tenan, yaiku:

  • 10 resep eksklusif tanpa gluten lan bebas laktosa
  • 10 latihan sing kudu dilakoni ing omah
  • 10 tips supaya ora diet

KLIK ING kene kanggo sinau luwih lengkap babagan ebook Resep Fungsional 101!

Ing endi bisa tuku -book iki?

Kanggo tuku -buku gampang banget lan sampeyan bisa nindakake kanthi nyaman ing omah, kanthi kepraktisan lan keamanan.
Bener, e-book mung didol kanthi online, liwat link www.101unctionalrecipe.com, lan gampang banget tuku sampeyan.
Cukup klik kanggo nggawe pembayaran nganggo kertu kredit utawa slip bank, lan yen produk wis divalidasi, sampeyan bakal bisa nampa link akses, langsung ing email sing wis didaftar, mula bisa miwiti transformasi lan banjur nambah kesehatan
Perlu dielingi manawa tuku kudu digawe liwat situs web resmi, amarga mung situs web resmi sing menehi kaluwihan sing luar biasa lan eksklusif, kayata diskon lan promosi, lan jaminan khusus kanggo tuku bebas risiko.
Kaya bening e-book asli, dipikirake lan diwilang kanthi cara sing serius lan efisien, supaya sampeyan oleh asil sing paling apik. Sampeyan ora bisa kliwat kesempatan iki, ya?

Mupangate 101 Resep Fungsional

Priksa ing ngisor iki 15 mupangate AMAZAT yen diet fungsional bisa diwenehake.

  • Diet kasebut nyedhiyakake kesejahteraan lan fungsi sing pas kanggo kabeh awak
  • Pengurangan saka stres lan ing gejala saka TPM
  • Pengirangan efek tuwa
  • Detoksifikasi awak
  • Ngatur fungsi usus
  • akselerasi ing metabolisme
  • Ningkatake bobot awak sing sehat
  • Ngobong Lemak Sing Disepetake
  • Ngurangi gedhe
  • Ngurangi penylametan net
  • Nyedhiyakake Satiety
  • Luwih kekarepan lan energi kanggo nindakake kegiyatan saben dinane
  • Ngurangi napsu
  • Rampungake efek akordeon
MACA >>>  Chicoria: Temokake mupangate lan apa sing bisa ditindakake kanggo kesehatan!

QUITOPLAN

botol chitoplan
Kanggo ngilangi bobot kanthi kesehatan, penting kanggo nggawe pilihan sing apik lan utamane milih alternatif alami. Iki kasus Quitoplan, a suplemen kuat, lengkap, sing menehi asil luar biasa.
Quitoplan umume minangka produk alami 100%, kanthi formula eksklusif sing, nalika kontak karo awak, dadi gel sing nyerep keluwihan lemak, ngilangi.
Quitoplan dikembangake utamane kanthi tujuan ngilangi lemak lokal, lan mungkasi kabotan lan obesitas.
Ora nggumunake manawa produk iki entuk kapercayan ora mung kanggo masarakat, nanging uga pasar suplemen pelangsing. Suksese pancen gedhe, lan akeh wong sing wis entuk manfaat saka asil sing pasti lan cepet.
KLIK ING KENE KANGGO NGerteni luwih akeh babagan QUITOPLAN !!

Ing endi bisa tuku Quitoplan kanthi aman?

Kanggo tuku Quitoplan sampeyan gampang banget. Cukup akses tautan, https://quitoplan.com.br/, pilih antarane tawaran sing paling cocog karo sampeyan lan kabutuhan (1 pot, 4 pot +1 gratis, 2 pot +1 gratis), tampa pambayaran liwat kertu kredit utawa slip bank, mula wis, produk sampeyan bakal teka ing omah, supaya sampeyan bisa nguntungake.
Elinga yen penting tuku mung liwat situs web resmi, amarga mung situs web resmi sing menehi kaluwihan eksklusif, sawetara mupangat, lan mesthi produk ASLI lan kualitas dhuwur banget.
Ing ngisor iki sampeyan bisa ngakses situs web resmi kanthi cepet kanthi ngeklik tombol kasebut.

Keuntungan Produk

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng sawetara mupangat Quitoplan.

  • METABOLISME ACCELERATE
  • Ngilangke LEMAK LOKAL
  • Kurangi luwih lapar
  • REGULASI INTESTIN
  • NGURANG TINGKAT KOLESTEROL
  • RUGI Bobot Cepet lan Séhat
  • Luwih-luwih POSPOSAL LAN ENERGI

testimoni quitoplan
Apa sampeyan seneng karo subjek iki? Dadi, priksa manawa mriksa kiriman iki Diet kanggo netepake!

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: