Saxenda: Obat pelangsing sing diluncurake ANVISA!

Perang angel nglawan obesitas saiki wis dadi sekutu sing kuat: Saxenda, obat sing kuat, bisa nyuda kepinginan kanggo mangan lan njamin bisa nyuda nganti 10% bobote wong sing njupuk.
Nanging, penting kanggo ujar manawa obat iki wis suwe, kalebu kondhang, utamane ing luar negeri. Ternyata, ing Brasil, obrolan kasebut beda-beda, lan Saxenda dudu obat sing kondhang.
Iki ora kedadeyan amarga obat kasebut duwe efek samping sing kedadeyan khusus kanggo wong Brasil, nanging amarga undang-undang babagan obat nyuda obat kasebut spesifik banget, mula ana akeh kasusahan supaya jinis obat kasebut dirilis.

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Endi sing tuku Sakitar? Pinten

Saxenda mung wiwit teka ing apotek ing Brasil ing paruh kapindho 2016, lan isih angel ditemokake, luwih-luwih yen sampeyan manggon ing kutha cilik, kayata.
Kajaba iku, regane bisa uga regane rada dhuwur, umume amarga obat impor lan amarga nembe tekan negara kasebut.
Nanging, kita nggoleki internet lan nemokake Saxenda sing didol ing Drogaria Araújo lan Drogaria Onofre. Klik ing ngisor iki kanggo ngerteni apa regane!

Alternatif: Suplemen pelangsingan sing bisa ditrapake ing counter

Salah masalah paling gedhe kanggo sing pengin bobote bobote karo Saxenda, iku sale mung dirilis karo resep medical, kang ends munggah nggawe akses kanggo medicine angel.
Amarga alasan iki, sawetara pamiarsa pungkasan ngupayakake kita takon apa kita duwe produk kanggo nunjukake yen dheweke ora butuh resep sing bisa dituku, lan ing kasus iki kita mesthi seneng mbahas babagan QUITOPLAN, yaiku a suplemen rampung alam lan wis sukses banget!
Akeh nonton sing wis tuku lan ngatur kanggo ngilangi bobot!
Quitoplan minangka suplemen alami sing ana hubungane karo awak mbentuk gel sing terus-terusan, sing gampang nyerep lemak sing berlebihan, nyebabake diilangi liwat feces, nyumbang kanggo proses mundhut bobot.
Produk iki digawe kanthi tujuan mung kanggo mungkasi obesitas lan bobote, nanging cepet lan alami, tanpa ngrusak awak.

MACA >>>  Resep jus ijo: Deleng resep lan tips babagan cara nyiyapake!

 

Endi sing tuku suplemen iki? Regane regane

Quitoplan mung didol liwat internet, lan saiki sampeyan bisa tuku. Cukup ngakses situs web resmi produk, banjur pesen.
Kabeh dikirim menyang saindhenging Brasil, lan pembayaran bisa ditrapake liwat kertu kredit utawa transfer bank. Ing kertu sampeyan malah bisa dipisahake!
Yen sampeyan ora biasa blanja kanthi online, sampeyan bisa yakin manawa situs kasebut pancen aman lan ora ana kecurangan, ok? Keuntungan liyane yaiku Quitoplan menehi 30 dina kanggo nyoba produk, kanthi tembung liya, yen sampeyan ora tuku asil, cukup golek dhuwit maneh.
Perlu dicathet manawa penting banget tuku mung liwat situs web resmi, amarga mung situs web resmi sing menehi kaluwihan eksklusif, kayata tuku aman, diskon lan promosi, jaminan pangiriman, cara pambayaran sing gampang, lan sing paling apik, yaiku produk asli.
Dene rega kasebut, regane beda-beda miturut kit sing kasedhiya. Sampeyan bisa tuku kit nganggo botol siji, telu utawa lima. Kanggo ngerteni regane, cukup akses menyang situs web resmi.

Keuntungan QUITOPLAN

Ing ngisor iki, kita dhaptar sawetara keuntungan produk. Priksa!

  • nglencerake buktiaken
  • temen alam
  • ing Efek samping
  • Ngobong Weteng Lemak lan Garing!
  • akselerasi ing metabolisme lan nggawe sampeyan ngobong kalori luwih akeh
  • luwih energi
  • Nyerep lan ngilangi lemak
  • Ngatur ing usus
  • Nyuda Tingkat Kolesterol
  • Menehi luwih akeh disposisi!

Napa aku kudu tuku produk iki?

Saliyane mupangat sing sampeyan ngerteni ing ndhuwur, kanthi tuku produk iki, sampeyan nggawa majalah digital kanthi tips, instruksi, resep, latihan, lan liya-liyane.
Saliyane akses menyang app lan klompok eksklusif kanggo njawab pitakonan. Aja nyisihake wektu, ngilangi bobot kanthi kesehatan lan nelukake awak sing wis dikarepake.
Quitoplan wis sukses, lan sampeyan ora bisa nyoba, bener?

kenapa Saxenda lunga dirilis dening ANVISA ing Brasil lan obat-obatan liyane?

Ana prabédan penting ing antarane Saxenda lan umume obat-obatan liyane sing digunakake ing luar negeri kanggo tujuan nyuda bobot: Saxenda ora dijupuk kanthi lisan.
Iki bisa uga katon sepele, nanging sejatine akeh tegese.
Amarga suntikan, Saxenda ora bisa digunakake kanthi cara sing sederhana, kaya umume obat-obatan, kanthi nyegah nafsu makan. Obat-obatan kasebut sing diarani suppressants napsu bisa nggawa masalah kesehatan, amarga ana wong sing ora mangan mung nganggo sawetara pil sajrone awan.
Nanging, Saxenda mung bisa ditrapake liwat injeksi, sing duwe tenggat wektu tartamtu lan, yen wong pengin nambah asil kanthi nggunakake dosis sing luwih gedhe, iki ora bakal pengaruhe supaya napsu ilang.
Paling akeh, overdosis Saksenda bisa nyebabake ngelu, mual, diare lan liya-liyane, nanging ora bakal bisa ngatasi keluwen.
Lan amarga bisa digunakake kanthi cara sing beda-beda, sing ora ngalang-alangi napsu, nanging pungkasane nundha wektu pencernaan, ANVISA ngerti manawa Saxenda ora nyebabake risiko kesehatan, lan panggunaane pancen bisa menehi mupangat gedhe kanggo wong sing ngenteni duwe urip sing luwih apik lan ngilangi bobot kanthi cara sing sehat.
Uga maca teks babagan Desodalin!

MACA >>>  carane langsing rai

Apa sampeyan duwe efek samping?

Untunge, Saxenda bisa mbuktekake manawa panggunaan kasebut ora nyebabake kesehatan, nyumbang utamane kanggo wong sing asline ora bisa ngilangi bobot awak kanthi gampang kanggo nyepetake proses iki.
Kanthi iki, utamané morbidly lemu wong bisa kanggo menehi hasil karo nyuda bobot awak kanthi cara sing luwih tentrem, nggampangake proses mundhut bobot awak kanthi tujuan ningkatake kesehatan lan nyegah penyakit sing disebabake bobot keluwihan sacara sakabehe.

Kepiye cara kerja Saxenda? Kanggo opo iku

Saxenda minangka obat sing diidini dening ANVISA amarga kerjane kanthi cara sing spesifik, tumindak langsung ing weteng, nanging mung sawise wong mangan.
Tinimbang ngilangi keluwen supaya wong kasebut ora pengin mangan, Saxenda nyelehake wong kasebut, sawise mangan, ing proses pencernaan sing luwih alon.
Kanthi mbandhingake, kedadeyan sing padha karo serat panganan, nanging kanthi cara sing luwih alon.
Cekakipun, sawise wong mangan, panganan mbutuhake wektu luwih suwe kanggo dicerna, dadi ngicipi rasa suwe saya suwe.
Kanthi cara iki, wong kasebut menyang panganan sabanjure supaya ora mangan luwih sithik, lan sateruse, nganti asil sing dijanjekake obat kasebut bisa diraih.
Lan mung ngelingi: asil sing diluncurake dening Saxenda yaiku ngilangi bobot awak 10%, nanging iki bisa uga luwih akeh, utamane amarga asile beda-beda saben wong lan jinis kegiatan, panganan lan kekarepan wong kanggo ngilangi bobot.

Sapa sing bisa nggunakake Saxenda? Apa ana kontraindikasi?

Sanajan dirilis dening ANVISA, Saxenda ora disaranake kanggo kabeh wong sing pengin ngilangi bobot awak.
Umumé, Saxenda dituduhake kanggo wong miturut tingkat BMI (Indeks saka jisim awak) saka wong kasebut, lan mung kanggo wong-wong sing duwe angka ing ndhuwur 30%, yaiku, kanggo wong-wong sing duwe obesitas sing disebut morbid.
Nanging amarga saben aturan duwe istimewane, panggunaan Saxenda dituduhake kanggo klompok wong liya: wong sing kena penyakit kena obesitas, kayata tekanan darah tinggi, diabetes tipe 2, kolesterol dhuwur lan liya-liyane. Kanggo kasus kasebut, BMI bisa uga luwih murah, amarga bobot mudhun ora mesthi ana gandhengane karo obesitas.
Siji tips pungkasan sing diwenehake yaiku, sanajan Saxenda dibebasake dening ANVISA, iki ora ateges sampeyan bakal nemokake ing apotek.
Luwih becik, goleki produk iki ing lokasi blanja online, sing menehi sampeyan akses menyang rega sing luwih terjangkau lan wektu pangiriman sing bisa dipercaya. Lan aja lali ngerti BMI sadurunge tuku Saxenda, amarga cocog kanggo klompok pangguna sing spesifik banget.

MACA >>>  L-carnitine: Suplemen vitamin sing bisa nambah olahraga

Kepiye cara ngetrapake Saxenda?

Saxenda bisa ditrapake dening pasien, amarga ora perlu ditrapake intramuskular, aplikasi ing sangisore kulit, yaiku aplikasi subkutaneus.
Disaranake aplikasi kasebut digawe ing weteng, paha utawa lengen, sedina sepisan, kanthi bebarengan, sing kudu dipilih pasien.
Kanggo informasi luwih lengkap, guneman karo dhokter utawa apoteker kanggo nemokake babagan aplikasi kasebut.
Pengin ngerti luwih lengkap? Tonton video ing ngisor iki!

60 komentar babagan "Saxenda: Obat pelangsing sing dirilis ANVISA!"

  1. Avatar

    Apik banget. Aku ngalami masalah obesitas, nanging sayangé aku ora bakal bisa tuku, ora bisa mbayar, lan dhuwur banget

  2. Avatar

    Wiwit kapan wong sing lemu butuh obat sing mbantu ngilangake bobot awak mung 10%? Wong sing lemu biasane bobote meh 50% luwih akeh tinimbang sadurunge. Demi Allah ... rugi 9 kg yen umure wis 90 taun? Aku mung kelangan 20 karo pola makan ... yen wong sing lemu ora nggunakake obat-obatan, LOGIS manawa dheweke ora mung bobote mung nganggo diet sing kurang kalori. Bab sing bodho.

    1. Avatar
      Elisandra salino de Oliveira oak

      Isih durung ditemokake ing apotek, wiwit paruh kapindho taun iki. Lan dhokter kudu menehi resep

      1. Avatar

        Saiki wis ditemokake ing apotek. Sithik mbaka sethithik dheweke teka lan suwe-suwe bakal luwih gampang digoleki. Lan bener, obat apa wae kudu diwenehake dhokter!

    2. Avatar

      Halo, sugeng siang, kula kepengin mangertos pundi kula saged tuku saxenda, menawi sampeyan ngirim lan pinten, mangga, kula ngenteni wangsulan

    3. Avatar

      Hai, aku wis nyoba tuku ing sawetara apotek. Lan nyatane, ora ana sing nate krungu, apa sampeyan bisa menehi pitutur marang aku babagan siji lan regane obat iki, matur nuwun

    4. Avatar

      Aku kepengin ngerti kapan obat iki bakal didol ing Brasil…. Anvisa Libero ora ana sing ngomong maneh !? Aku arep tuku endi maneh? ana sing ngerti carane tuku saxenda

    5. Avatar

      Ing Rio de Janeiro, saxenda teka ing apotek Venacio tanggal 27 September lan ndhaptar nalika pesen ing konter. Aku wis ngilangi 2kg wiwit tuku nganti saiki. Nanging olahraga. Aku miwiti kanthi dosis minimal sing diwènèhaké dening ahli endokrinologis supaya awakku wis biasa, amarga karo victosa aku lara lan mutah akeh lan kudu nundha. Aku diabetes II. Saxenda, kaya sing dakkandhakake, dosis awal yaiku 0.6. Saiki wis ilang saka 0.6 + 5 klik. Obat kasebut bisa mbantu nyingkirake panganan. Wong sing ora ngerti masalah iki mikir yen mbutuhake diet lan olahraga, obat ora prelu. Ya wis. Ternyata ana wong sing, tinimbang ngganti panganan sing ora apik kanggo panganan sing sehat, kanggo nggunakake efek saka obat kasebut, pungkasane nambah bobot awak lan mikir yen obat kasebut ora bisa digunakake. Yen nyegah paksaan, ayo gunakake efek sing apik iki lan ganti kebiasaan lan sehat lan seneng tenan! !!! Sugeng kabeh!

    6. Avatar

      Ing situs iki, dheweke ora nanggung risiko serius nandhang kanker tiroid !! Obat sing luwih resiko tinimbang solusi !! Malah ora gratis !! Aku seneng banget apa sing ditawakake babagan bobot awak !! Saiki yen maca RISIKO ADVERSE, KOWE AKU BISA BISA AKU NGISOR !! ????

    7. Avatar

      Aku wis nggunakake saxenda sajrone rong wulan, kanthi interval rong minggu, digandhengake karo lipiblock lan aku ilang udakara 6kg. Efek samping: Mung mual sithik, nanging bisa ditanggung. Antarane kabeh sing wis dakkirim, lan ora ana sethithik, iki sing paling apik. Ngédap !!

    8. Avatar

      Aku miwiti njupuk seminggu kepungkur lan aku wis ngilangi 01 kg lan setengah. Obat kasebut menehi rasa satiety lan nggawe pencernaan luwih alon. Miwiti aplikasi kanthi 0,6 mg ing minggu kapisan, 1,2 mg ing kaloro banjur 1 mg ing pihak. Aku seneng banget, lan penting kanggo nggandhengake kegiatan fisik karo obat-obatan, supaya nyepetake nyuda bobot awak. Dituku mung karo resep.

    9. Avatar

      Helo! Aku mikir pamrentah kudu nyumbang amarga wong sing duwe obesitas orbit wis dadi penyakit serius kayata masalah paru-paru.

    10. Avatar

      Aku seneng banget, imc 28,5, dhuwure 1.81 lan bobote 93,5. Amarga kabotan, aku duwe steatosis hepatic, trigliserida lan kolesterol tinggi, aku ngalami pendhidhikan maneh amarga pandhuane ahli nutrisi nanging diet mbatesi banget ... nanging regane obat iki larang banget ... yen sampeyan peduli babagan pajak, bakal dadi rejeki, sayang tenan !!! Napa ing Brasil kabeh angel banget ?!

      1. Avatar

        Aku gumantung saka organisme.
        Pendhidhik endokrinologis seneng karo loro obat Liraglutide (Victoza lan Saxenda), nanging dheweke menehi resep luwih akeh supaya bisa ndeleng asil sing luwih apik kanggo pasien.

    11. Avatar

      Aku miwiti perawatan dina iki, pitakonane yaiku? Suwene suwene? Aku miwiti karo 0.6, ing minggu kapindho 1.2 lan 1.8 nganti bali menyang dokter tanggal 20/03 mula aku ora ngerti apa kudu tuku luwih akeh. Aku lelungan ing karnaval lan aku ora ngerti yen bisa nemokake tujuane.

      1. Avatar

        Rita, deleng laporanku lan delengen nguntungake. Insert paket ngandika nambah dosis saben minggu.
        Aku ora ngerti apa kasus sampeyan, aku ngalami Hashimoto (penyakit tiroid autoimun) lan mulane aku ora tuku obat dhewe. Iki endokrinologisku sing menehi resep, Dheweke ngandhani supaya tetep 2 minggu saben dosis.
        Ing kasusku, aku yakin kabeh kothak bakal tahan 2-3 wulan.
        Suwene sampeyan bakal gumantung karo kemajuan dosis sampeyan.
        Muga-muga bisa mbantu.

      1. Avatar

        Sugeng Enjing! apa dosis sing sampeyan lakoni? dhokter menehi resep 1 minggu 0,6, 2 minggu 1,2 lan sawise 1,8.
        Matur nuwun

Ninggalake komentar kanggo Edna Maria resposta Cancelar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: