Suplemen panganan

suplemen panganan

Wong-wong sing ngupaya diet sehat pungkasanipun bisa ketemu ing suplemen kanggo feed. Nanging, sawise kabeh, apa iku? Ing artikel iki kita bakal mbongkar sawetara mangu lan pirembagan bab sawetara macem-macem jinis tambahan lan carane padha bisa mbantu.

indeks post

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Apa suplemen kanggo

Suplemen minangka suplemen kanggo diet wong sing ora entuk nutrisi tartamtu liwat panganan. Pasar suplemen saya akeh ing Brasil amarga jumlah binaraga saya tambah akeh.

Protein

Quem busca a hipertrofia, que é o ganho e aumento da massa muscular, precisa de uma dieta rica em proteína. Nem sempre é possível conseguir tanta proteína assim só através da alimentação, e é aí que entram os suplementos protéicos, que podem ser encontrados em pó ou em barra. Como exemplo, temos o famoso Protein whey.

Asam amino

Asam amino minangka partikel pembentuk protein sing paling cilik, sing ndadekake panyerepan luwih cepet, nyegah lemes otot, lan nyepetake pemulihan otot sawise olahraga. Dheweke nyegah katabolisme, yaiku nalika awak nyintesis sel otot kanggo energi.

Hiperkolitik

wis dhuwur konsentrasi de carboidratos, fornecendo energia e promovem ganho de peso quando utilizados junto a atividades físicas de alto impacto. Porém, se forem utilizados sem a prática de exercício, irá causar aumento de gordura corporal. Não devem ser utilizados em dietas de redução de peso ou definisi otot (nglereni).

Thermogenics

Digunakake kanggo mbantu nglencerake ou ajudar a trazer definição, termogênicos utilizam-se de princípios ativos que aumentam a temperatura corporal e aceleram o metabolismo, fazendo com que o gasto calórico durante a atividade física seja aumentado. Geralmente as fórmulas também contém estimulantes.

MACA >>>  Thor - R2 Research Labs | Apa iku kanggo lan keuntungan

Energizers (Stimulator)

Umume kalebu kafein, sing duwe reaksi langsung ing sistem saraf pusat. Iki ngasilake daya konsentrasi lan fokus sing luwih gedhe, saliyane nggawa akeh energi lan disposisi, mimpin atlet kanggo latihan aktivitas kanthi intensitas luwih. Asring jinis zat iki ana ing sing disebut "pra-latihan", suplemen kanggo menehi energi sadurunge olahraga.

Obat Herbal

Usados para alcançar emagrecimento, são compostos cujos ingredientes são fibras solúveis e insolúveis. Ambas auxiliam no emagrecimento e na manutenção de peso, pois aumentam a sensação de satiety, promovem uma digestão adequada e mantém a saúde do usus. Padha uga nambani lan nyegah constipation. Bisa uga jinis produk iki duwe ekstrak jamu, oyod utawa woh-wohan kanthi sifat diuretik, sing ngupaya nyuda jumlah cairan sing berlebihan ing awak sing nyebabake bengkak.

Pengisi Energi

Utamane ana ing "latihan pasca latihan" sing diarani, kasebut minangka sumber glukosa kanggo ngisi cadangan glikogen otot sing wis digunakake sajrone olahraga. Yen cadangan ora diisi maneh, organisme wiwit nyintesis sel otot, mula iku anti-katabolik. Dextrose lan Maltodextrin digunakake akeh kanggo tujuan iki.

Vitamin

Como o próprio nome diz, esse tipo de suplemento serve para compensar as carências vitamínicas e minerais – seja de pessoas em convalescência, gestantes, quem tem alguma complicação em absorver esses nutrientes ou até atlet, que costumam ter suas necessidades desse componentes  aumentadas e não conseguem supri-los com a alimentação.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: