Katemtuan panggunaan

Penting kanggo maca kanthi teliti topik-topik sing diterusake babagan prinsip lan tumindak legal situs web Dieta Ja, supaya bisa nyukupi pangarepan pangguna Internet sing nggunakake situs web kasebut.

Dieta Ja minangka situs web sing nyedhiyakake informasi pendhidhikan babagan kesehatan kanthi basa sing gampang diakses lan dituju kanggo masarakat awam. Situs web ora minangka pengganti diagnosis utawa saran medis.
Panguwasa

Informasi sing diterbitake ing situs web mung diprodhuksi dening para profesional kesehatan. Penulis didaftar ing kaca Babagan Kita.

Situs iki setya nerbitake informasi saka sumber sing aman.
Tujuan Situs Web

O objetivo do site é informar o público leigo em linguagem acessível e simples a respeito de assuntos sobre saúde, nutrição e kesejahteraan. Este site aborda temas como terapias convencionais e tratamentos alternativos, bulas de medicamentos, dicas de beleza entre muitas outras categorias ligadas à saúde. Em nenhum momento estas informações substituem o diagnóstico, tratamento ou aconselhamento médico.
kerahasiaan

Sembarang informasi sing diklumpukake dening Dieta Ja, kayata alamat email, ora bakal diterusake, diwenehake utawa didol menyang pihak katelu, kajaba diwajibake dening hukum. Kabijakan privasi lengkap ditampilake ing kaca Kebijakan Privasi.
Referensi

Kabeh konten diprodhuksi dening kolaborator kita. Referensi bibliografi ana ing kaca Bibliografi kita.

Situs web iki dibiayai kanthi eksklusif saka penghasilan saka pariwara online. Iklan mbiayai situs kasebut, kolaborator lan nganyari teknis.

Diet Ja nampilake iklan Google. Kita ora ngontrol isi iklan kasebut lan konten editorial kita bebas saka pengaruh komersial.

Situs web kita dadi tuan rumah spanduk lan tautan pariwara, lan kabeh pariwara dibedakake kanthi tembung "Iklan" lan/utawa "Google Ads".

Kita ora gumantung ing perusahaan apa wae. Situs web kasebut minangka entitas mandiri lan ora adil sing ora ana gandhengane karo laboratorium utawa industri farmasi. Kita ora promosi produk sing gumantung saka sponsor, lan pariwara kasebut pancen mandiri lan ora adil.