nyepetake metabolisme

Kimera: tuku ing endi? Apa mupangate? Komposisine apa? Pancen kerjane? Kabeh dakkandhani!

Apa sampeyan pindhah menyang gedung olahraga saben dina, njaga diet sing seimbang, ora nggunakake alkohol utawa rokok lan isih durung entuk asil sing dikarepake karo latihan? Mungkin iki wektu kanggo sampeyan nandur modal ing suplemen panganan sing berkualitas! Dadi yen… Terusake maca »Kimera: tuku ing endi? Apa mupangate? Komposisine apa? Pancen kerjane? Kabeh dakkandhani!