estetis

Lipostabil - Ngerti apa, mupangat lan yen ora sehat kanggo kesehatan!

Ing antarane macem-macem prosedur estetika sing paling populer ing Brazil, negara sing paling akeh nggunakake operasi plastik ing donya, ora ana sing ngomong babagan panggunaan estetis injeksi Lipostabil, jeneng dagang kanggo lipoprotein phosphatidylcholine. Ing artikel iki, kita bakal ngomong luwih akeh babagan panggunaan obat iki,… Terusake maca »Lipostabil - Ngerti apa, mupangat lan yen ora sehat kanggo kesehatan!

weteng negatif

Weteng negatif

Moda recente entre mulheres adeptas de dietas e academia, a tal “barriga negativa” começou a ser vista e divulgada nas redes sociais, em especial o Instagram, rede onde os usuários podem postar fotos feitas por eles mesmos. Trata-se, basicamente, de um abdômen tão magro que… Terusake maca »Weteng negatif