Turkesterone: Ana apa? Kanggo opo iku Apa mupangate?

efek sisih turkesteron

O que mais vemos por aí é sobre os Efek samping negativos que os esteroides podem trazer ao nosso corpo. Mas e se eu te contar que tem um esteroide natural na praça que oferece bem menos risco a sua saúde? Você vai querer conhecer, não é? Pois bem, te apresento o Turkesteron! Nesse post vamos te dar todas as informações sobre este produto. Confira: 

indeks post

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Apa sing diarani Turkesterone?

Sanajan wis puluhan taun, panggunaan kanggo pangembangan atlet lan binaraga wis diwiwiti saiki. Turkesterone kaya steroid alami sing inti utamane yaiku ecdysteroid. Bahan iki minangka steroid sing ditemokake ing kelas serangga lan uga ing tanduran (ing kasus iki, diarani fitokidysteroid). Ing serangga, steroid nduweni peran faktor pertumbuhan. Minangka kanggo tanduran, fungsine kanggo nglindhungi serangga predator sing durung dipasang. Turkesteron ing kita manungsa uga duwe fungsi kaya serangga: tuwuh.

Kanggo opo iku

O turkesterone serve para ajudar nos treinamentos e desenvolvimento de atletas e halterofilistas. Ele serve para aumentar o metabolisme (que faz com que a Ngobong Lemak ruim seja mais eficaz) e estimula o crescimento da massa otot (nggawe olah raga nggawa otot sing dikarepake luwih gampang). Iki amarga efek ing awak kita padha karo steroid androgen, hormon lanang. Ora kaya jinis hormon kasebut, nanging ora ngganti organisme wanita (ora ngembangake ciri lanang).

turkesteron apa iku kanggo lan keuntungan

turkesteron kanggo apa e bathi

Apa mupangate Turkesteron ?

Saiki, Turkesterone duwe sawetara mupangat kanggo kegiatan fisik lan masalah kesehatan liyane. Apa dheweke:

  • - Nyepetake metabolisme;
  • - Ngrangsang tuwuhing otot;
  • - Tambah ing hipertropi otot;
  • – Reduz a taxa de lemu awak;
  • - Nambah kinerja ing latihan;
  • – Evita a lemes otot;
  • - Ningkatake tingkat kolesterol apik (HDL);
  • - Ngilangi asam laktat;
  • – Wis tumindak anti-natoni lan antioksidan;
  • - Ora duwe efek samping sing agresif kaya steroid anabolik liyane;
  • - Ora ngembangake karakteristik pria ing wanita;
  • - Ora ngrusak ati lan jantung.
MACA >>>  Diet Bulking: Apa iki? Kepiye cara kerjane? Deleng informasi ing kene!

Apa dosis sing disaranake?

Kanggo miwiti perawatan karo Turkesterone, disaranake luwih dhisik takon dhokter spesialis. Dadi, ngerti dosis sing disaranake kanggo awak lan uga kanggo jinis kegiatan fisik.

Em geral, é recomendado que você ingira a dose de 5mg/kg de peso corporal por dia. Para os exercícios que têm como sorotan o gain massa otot, bisa dijupuk saben dina ing dosis saka 200mg kanggo 300mg. Ing versi sing didol ing kapsul, 1 kapsul dituduhake kaping pindho dina.

Sampeyan bisa uga milih njupuk turkesterone bebarengan karo suplemen testosteron lan stimulasi hormon liyane.

Apa nambah testosteron?

Um dos seus benefícios é de suplemen para ajudar a equilibrar a testosterona daqueles que estão o nível muito baixo da mesma. Principalmente logo após os treinos, momento no qual os níveis de testosterona caem e o corpo fica suscetível a lesões musculares. É nesse momento que o turkesterone auxilia seu organismo, funcionando como um substituto da testosterona até que você atinja o equilíbrio novamente. Fazendo com que os ganhos de músculo sejam sustentados mesmo após a atividade física.

efek sisih turkesteron

efek sisih turkesteron

Apa sampeyan duwe efek samping?

Amarga isih minangka zat anyar sing digunakake ing awak manungsa, isih ora ana laporan babagan efek samping sawise nggunakake turkesteron. Nanging penting kanggo nandheske yen ora akeh studi babagan iki suplemen ing kita, supaya bisa uga sawetara efek sing ora dikarepake bakal muncul. Mulane iku penting kanggo tansah tindakake medical tindakake-munggah ing perawatan iki, kanggo ngerti kemungkinan lan risiko.

Tuku ngendi? Pinten

Sampeyan bisa nemokake turkesterone ing suplemen khusus lan toko steroid kanggo kegiatan fisik, uga ing apotek. Nanging cara paling gampang kanggo nemokake yaiku ing internet. Ana sawetara toko online sing adol produk kasebut kanthi macem-macem merek. Rega beda-beda gumantung karo merek lan pira asale saka steroid. Sampeyan bisa nemokake pot 500mg, kanthi 30 kapsul, udakara R $ 50 lan pot 500mg kanthi 60 kapsul, udakara R $ 120.

MACA >>>  Anabol

Lan sampeyan ing kana, apa sampeyan wis ngerti turkesterone? Apa sampeyan wis nggunakake steroid alami? Nuduhake karo kita!

1 komentar babagan "Turkesterone: Apa iku? Kanggo apa? Apa gunane?”

  1. Avatar

    Helo!
    Aku ngerti manawa akeh mupangat saka Turkesterone padha karo sing diwenehake BCAA lan Creatine.
    Saiki aku nggunakake rong pungkasan.
    Apa aku bisa ganti nggunakake Turkesterone INSTEAD saka BCAA lan Creatine?
    Matur suwun.

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: