Vitamin C: Nggo opo iki? Apa mupangate? Priksa!

Sabemos que por mais que tentemos manter uma alimentação saudável e diversificada com legumes e frutas, nem sempre é o suficiente para suprir as necessidades de vitaminas diárias. Por isso fazer uma reposição com suplementação vitamínica por vezes se faz necessário.Dentre as vitaminas cruciais para o bom funcionamento do organismo está a vitamin C, sing duwe sawetara mupangat kanggo njaga kesehatan awak.
Nesse artigo vamos falar um pouco dos benefícios da vitamin C e mostrar como essa vitamina pode ser tornar a sua grande aliada quando o assunto é beleza da pele. Vamos conferir?

Rate artikel kita!
⭐⭐⭐⭐⭐

Rating pangguna: Dadi nomer siji!

Kanggo apa vitamin C?

Vitamin iki, uga dikenal minangka asam askorbat, minangka vitamin sing larut ing banyu lan bisa digunakake ing awak minangka antioksidan gedhe ing saliyane mbantu awak njaga jaringan ikat kalebu balung, kulit lan pembuluh vena.
Karakteristik kasebut ing ndhuwur mung mupangat utama vitamin C, lan uga tanggung jawab;

  • Ndandani lan ngasilake jaringan
  • Jaga saka serangan jantung
  •  Nambah panyerepan zat wesi ing awak
  •  Nyegah scurvy
  •  Ngurangi kolesterol ala lan LDL

Miturut panaliten anyar, vitamin kasebut uga tanggung jawab nglindhungi awak saka macem-macem jinis kanker kanthi nglawan radikal bebas.
vitamin C

Apa mupangate vitamin C kanggo rai?

Iki misuwur amarga akeh mupangate lan ing antarane kalebu mupangat kulit. Dadi, vitamin kasebut aktif tumindak nalika kulit rai sing sehat lan apik.
Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng dhaptar patang mupangat utama sing diwenehake vitamin C ing kulit rai;

  • Ningkatake produksi kolagen, asupan vitamin C saben dina stimulasi awak kanggo ngasilake kolagen, zat sing penting kanggo kesehatan kulit.
  • Iki nglindhungi kulit saka efek srengenge sing mbebayani, amarga kapasitas antioksidan sing gedhe, vitamin C efisien kanggo nglawan kejahatan sinar UVB lan UVA.
  • Ngapikake kacepetan pemulihan kulit rai nalika lara bakar lan lara.
  •  Ing kasus masalah kukul, vitamin C mbantu kulit ing rai kanthi nggarap deinflamasi saka tatune.
MACA >>>  Panganan sing ngemot vitamin D3: priksa manawa diet sampeyan kudu diet

Garis Adcos Vitamin C

Adcos minangka perusahaan Brasil sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing pasar lan duwe macem-macem produk perawatan kulit. Antarane produk sing didol ana sawetara sing adhedhasar vitamin C.
Krim adhedhasar vitamin adcos bisa digunakake minangka antioksidan kuat ing kulit, bisa digunakake saka lapisan paling jero, nyebabake kerusakan sing disebabake dening radikal bebas, uga njaga kulit dadi terhidrasi lan krasa garing.

Mupangate

Nyegah lan nyuda kisut, elastisitas sing luwih gedhe lan kenceng ing kulit, ngetokake warna kulit, moisturize lan duwe tumindak Detox sing ngresiki lan ngremehake kulit.
Krim adcos sing duwe vitamin iki minangka bahan aktif, dipasarake ing saindenging Brasil ing macem-macem versi;

  • Krim Vitamin C 20 - 30g, regane rata-rata R $ 200,00
  •  Sabun sing nyorot karo vitamin C - 240g, regane rata-rata R $ 100,00
  •  Tonic Illuminating karo Vitamin C - 240g, regane rata-rata R $ 100,00
  •  Area mata Vitamin C - 15g, regane rata-rata R $ 180,00
  •  Tabir surya bubuk bubuk - 11g, regane rata-rata R $ 160,00

vitamin C

Baris Vitamin C La Roche

Digawe ing taun 1975 dening apoteker Rene Levayer, La Roche, saliyane nduwe jeneng kutha Prancis asale, duwe sawetara produk sing duwe efektivitas kulit.
Antarane produk dermatologis sing dipasarake kanthi merek, vitamin C ora bisa ditinggalake. La Roche duwe produk adhedhasar vitamin iki sing janji bakal nambah kaendahan kulit.
Para você que se preocupa com o envelhecimento da pele, o La Roche-Posay Active C 10 Anti-rugas Intensivo é o que você precisa, a formulação que possui alta konsentrasi dessa vitamina, ajuda na síntese do colágeno atuando ativamente no combate aos radicais livres, mantendo a pele jovem por mais tempo.
La Roche-Posay Active C 10 Anti-Wrinkle Cream dipasarake ing saindenging Brasil ing versi ing ngisor iki;

  • La Roche-Posay Aktif C 10 Anti-Wrinkle, 15g kanthi rega R $ 106,00
  •  La Roche-Posay Aktif C 10 Anti-Wrinkle, 30g kanthi rega R $ 175,00
MACA >>>  Menopause: Ngerti gejalanya, priksa cara ngatasi lan sinau babagan perawatan!

vitamin CYen sampeyan pengin tuku produk iki ing ndhuwur kanthi cepet lan gampang lan aman, sampeyan bisa klik tombol ing ngisor iki. Drogaria Onofre minangka salah sawijining sing paling gedhe ing Brasil, lan duwe sawetara pelanggan sing saben dina tuku ing platform.

Dermavyn- Pilihan ALAM!

Salah siji pilihan kanggo sampeyan sing pengin duwe kulit sing resik lan bebas kukul yaiku Dermavyn. Produk sing kuat, sing sukses banget, amarga duwe formula eksklusif sing bisa ngilangi komedo lan jerawat, nyuda minyak ing kulit lan ngilangi cacat. Kulit sampeyan bakal katon luwih ayu.

Tuku produk ing endi?

Produk iki didol kanthi eksklusif liwat situs web resmi. Mung ing situs web resmi, sampeyan bisa tuku sing aman, kanthi rega sing cocog karo kanthong lan jaminan khusus.
Saliyane tuku ing situs web resmi, sampeyan duwe keamanan lengkap kanggo nggawa produk sing wis kabukten kualitas lan efektifitas. Dadi awas! Aja duwe risiko tuku ing platform liyane kajaba SITUS RESMI!

Keuntungan Dermavyn

  • Pungkasan rasa berminyak
  • Pungkasan komedo lan jerawat
  • Kulit sing luwih alus lan malah
  • Pungkasan cacat kulit
  • Luwih sehat lan sehat kanggo kulit

Kanggo informasi luwih lengkap utawa tuku produk saiki, bukak situs kanthi ngeklik ing kene!
Lan ing kana? Apa sampeyan seneng teks kasebut? Ninggalake komentar sampeyan!

Tags:

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Lapangan wajib ditandhani karo *




Ketik Captcha ing kene: